18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήλωση στήριξης του τέως Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Χρήστου Ουλή στο Νίκο Ανδρουλάκη

Γιατί αποφάσισα να είμαι #mazi με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Είμαι ένας από αυτούς που πιστεύουν πως οι γενιές του 1 1 4, του πολυτεχνείου, της αλλαγής και των εκσυγχρονιστικών οραμάτων ολοκλήρωσαν τον πολιτικό τους κύκλο, αφήνοντας το θετικό και αρνητικό αποτύπωμα στον ιστορικό κριτή.

Ο νέος ρόλος που πρέπει να αναλάβουν είναι συμβουλευτικός και παρεμβατικός σε ότι αφορά την ενότητα του χώρου και τα ιδεολογικά προτάγματα που κινδυνεύουν από τις απαιτήσεις των ζοφερών καιρών που βιώνουμε, καθώς και γιατί έχουμε στα αριστερά μας έναν άκρατο λαϊκισμό και στα δεξιά μας μια ακροδεξιά αντίληψη καλυμμένη με πρακτικές δήθεν εκσυγχρονισμού.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να παραδώσουμε τη σκυτάλη στη Νέα Γενιά.

Στη γενιά της γνώσης και της καινοτομίας , αλλά και της γενιάς της μετανάστευσης της μαύρης εργασίας και της αβεβαιότητας.

Οι εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις 5/12 είναι εκλογές για το αύριο του ΚΙΝΑΛ και το μέλλον του προοδευτισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Ψηφίζουμε για την επόμενη μέρα αυτής της παράταξης και αυτόν που θα την επαναφέρει στο προσκήνιο.

Ψηφίζω και στηρίζω Νίκο Ανδρουλάκη γιατί είναι αυτός που εκπέμπει το μήνυμα για ένα Κίνημα του μέλλοντος.

 

Χρήστος Ουλής

πρ. γραμ. ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Γαβρήλος: Να αρθεί η αδικία για τους καλλιεργητές επιτραπέζιων σταφυλιών Μαλαντρενίου και Γυμνού

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε 130€/ στρέμμα τα επιτραπέζια σταφύλια στην Νεμέα Κορινθίας λόγω πολέμου Ουκρανίας και της μεγάλης αύξησης του κόστους παραγωγής. Από την Αργολίδα, το Μαλαντρένι και το Γυμνό, ανήκουν στην αμπελουργική ζώνη ΝΕΜΕΑΣ ΠΟΠ, αλλά οι καλλιεργητές επιτραπέζιων σταφυλιών δεν αποζημιώθηκαν. Με πιο σκεπτικό δεν αποζημιώθηκαν τα αγροτεμάχια σταφυλιών που ανήκουν στην ίδια αμπελουργική […]

Κατέληξε ηλικιωμένη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι – Στους 219 οι νεκροί

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ηλικιωμένη που διαγνώσθηκε θετική και διέμενε στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου και εντοπίστηκαν χθες 36 κρούσματα. Η 88χρονη, η οποία ήταν και η μοναδική που είχε εκδηλώσει συμπτώματα και διεκομίσθη χθες στο ΑΧΕΠΑ από το γηροκομείο Αγία Κυριακή, κατέληξε τα ξημερώματα Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ενώ […]