17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το οικονομικό έτος 2022

Παραδόθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνεδριάσεως της Ολομέλειας της Βουλής στον Πρόεδρο του Σώματος κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, σε ψηφιακή μορφή, ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το οικονομικό έτος 2022, από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ανακοίνωσε ότι η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής θα διεξαχθεί σε τέσσερις συνεχείς συνεδριάσεις, από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Ακολούθως, η συζήτηση στην Ολομέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής, θα αρχίσει στις 14 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την 18η Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα με την ψήφισή του, κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας.

Περισσότερα Άρθρα

Η Αργολίδα στις Εθνικές Εκλογές ψηφίζει Ανδρέα Πουλά

Η Αργολίδα στις Εθνικές Εκλογές ψηφίζει Ανδρέα Πουλά. Έναν νέο και άφθαρτο πολιτικό. Έναν άνθρωπο, που ζει αποκλειστικά και μόνο από το επάγγελμά του, την ιατρική. Έναν αυτοδιοικητικό, που γνωρίζει την περιοχή και τα προβλήματά της, όπως και τις λύσεις σ’ αυτά. Ο Ανδρέας Πουλάς, παραμένει αγαπητός στην Αργολίδα, γιατί δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν […]

Rapid test αύριο για τους επαγγελματίες λαϊκών αγορών

Κατόπιν συνεννόησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, η ΚΟΜΥ Αργολίδας με τα κλιμάκια της θα βρίσκονται τη Δευτέρα στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας στην αίθουσα Πολιτικής Προστασίας από τις 12:30 έως τις 14:30 για τους επαγγελματίες λαϊκών αγορών ΜΟΝΟ για όσους είναι να μετακινηθούν την ημέρα Τρίτη.   Υπενθυμίζεται ότι όσοι προσέλθουν θα πρέπει […]