16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια Μονάδας Εγκεφαλικών & Εμφραγμάτων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο από τον Θ. Πλεύρη

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου εγκαινίασε τη νέα Μονάδα Εγκεφαλικών και Εμφραγμάτων.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, του Βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, του διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αναστάσιου Τζανή, του Πρόεδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλη Ψυχογιού και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιου Κατσή.

Η Μονάδα Εμφραγμάτων αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείου και σε συνδυασμό με τη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου παρέχει στους ασθενείς ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα.

Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων, ο Υπουργός Υγείας, ευχαρίστησε την οικογένεια Βασίλειου Τσιώλη για την πολύτιμη δωρεά της στο Νοσοκομείο.

Ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινωνία και η οικονομία μένουν ανοιχτές και όλο αυτό το διάστημα το Εθνικό Σύστημα Υγείας στηρίζεται και θα συνεχίσει να στηρίζεται τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ήδη έχουν ενταχθεί στο ΕΣΥ περισσότεροι από 2.000 μόνιμοι γιατροί, ενώ άμεσα βγαίνει η προκήρυξη για τους 4.000 νοσηλευτές.

Είναι σαφής η βούληση της Κυβέρνησης, το 2022 και το 2023 να εκτιμάται σε κάθε προκήρυξη, η παρουσία των ανθρώπων που προσέφεραν ως επικουρικοί τις υπηρεσίες τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας».

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Καλαμάτα: Οι δράσεις του “Ευκλή” για τον Μάιο

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” έχει προγραμματίσει δυο μονοήμερες πεζοπορίες και μια διήμερη δράση για τον Μάιο. 1 Μαΐου 2022: Ήπια πεζοπορία στην Δυτική Μεσσηνία από την Μεταμόρφωση έως τον τόπο θυσίας του Παπαφλέσσα στο Μανιάκι για όλη την οικογένεια. Βαθμός δυσκολίας Α 15 Μαΐου 2022: Διάσχιση του φαραγγιού Μυλολάγκαδου ή Σπηλαιώτισσας, […]

Το ακροδεξιό μπλοκ στηρίζει Δημήτρη Σχοινοχωρίτη

Ειλικρινά δεν μου έκανε καμία εντύπωση το γεγονός πως το ακροδεξιό μπλοκ υποστηρίζει τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας. Το site που έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενεί και να στηρίζει τις ακροδεξιές θέσεις του ιδρυτή του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος, ξαφνικά κόπτεται για τα συμφέροντα της ΝΔ. Αυτοί οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία κράζουν τη ΝΔ και τον […]