18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

???ά????? ??? ?????? ?? ??????ύς ????ίς ??? ????ό???ς ??? ??ς ????????????ά????ς ?????ώ???ς

Με την συμμετοχή Προέδρων των τοπικών συμβουλίων, Προέδρων και μελών Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων και Σωματείων, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, θεατρικών ομάδων και εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι του ΟΣΕ η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και της ομάδας εργασίας των Χριστουγέννων.
Αφού θεώρησαν όλοι αυτονόητο ότι πρωτεύει η διαφύλαξη της υγείας, παρουσιάστηκε το πλάνο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ τόσο για την πόλη του Ναυπλίου, όσο και για τα τοπικά διαμερίσματα.
Ενημερωτικά και για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σημειώνεται ότι για την συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, με είσοδο από την πέργκολα, στις 11 -12 / 12 και στις 18-19/12 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ, στο τηλέφωνο 2752027153 και στο mail doppat.nafplio@gmail.com, μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.
Όσον αφορά την πρόθεση όλων των πολιτιστικών φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις η προθεσμία ορίζεται έως τις 26 Νοεμβρίου στο παραπάνω τηλέφωνο και mail.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και αναμένουμε προτάσεις και ιδέες.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα… στη μουσική

1927: Ο Αμερικανός jazz/blues πιανίστας και τραγουδιστής Mose Allison (Mose John Allison, Jr.) γεννήθηκε στο Τιπο του Μισισίπι. Υπήρξε επιρροή για πολλούς καλλιτέχνες, όπως Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Tom Waits, The Yardbirds, John Mayall, J.J. Cale, The Who κ.α. Τραγούδια του διασκευάστηκαν από καλλιτέχνες όπως The Clash (“Look Here”), Elvis Costello (“Everybody’s Cryin’ Mercy”), […]

Σύσκεψη – συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας σας καλεί την Τετάρτη 24 Νοέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, στις 5:30 μ.μ. σε σύσκεψη – συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ για όλα όσα μας αφορούν. Σωμ. Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (Απαραίτητο για την είσοδό σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών)