17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεργασία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με την γνωμοδοτική επιτροπή Τουρισμού

Συνεργασία με την γνωμοδοτική επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εχθές Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη την ομάδα Τουρισμού της Περιφέρειας για τις επιδόσεις της σε όλα τα επίπεδα, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι όλες οι υπηρεσίες θα πρέπει να συνδράμουν στην κατεύθυνση του Τουρισμού, “ο οποίος είναι εθνική υπόθεση” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Νωρίτερα, εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ) Κώστα Μαρινάκο και άλλους φορείς του Τουρισμού, προς τους οποίους σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεργαστεί με τον ΤΟΠ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

Στο μεταξύ, κοινοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου η πρόταση που διατυπώνει η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου – Κυθήρων σχετικά με τον νέο αναπτυξιακό νόμο σε επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων, η Ομοσπονδία αναφέρεται στην ένταξη των μη κύριων καταλυμάτων στον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Την επιστολή της Ομοσπονδίας μπορείτε να την δείτε εδώ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Εκσυγχρονίζουμε την ΔΕΥΑΤ με τηλεέλεχγο και τηλεχειρισμό»

Στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Σύστημα τηλεελέγχου / τηλεχειρισμού, ελέγχου διαρροών και ποιότητας των δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Δήμου Τρίπολης» προχώρησε, την Τρίτη (6/9/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με την ανάδοχο εταιρεία «Χωροτεχνική ΑΤΕ». Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020», με προϋπολογισμό 1.126.901,00 €. Η προθεσμία ολοκλήρωσης είναι 12 […]

Αναβολή σεμιναρίου «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας / Νέα ημερομηνία, Δευτέρα 20 Ιουνίου

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι το σεμινάριο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων» το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουνίου αναβάλλεται (λόγω ασθενείας του εισηγητή) για τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρες 5 μ.μ. – 9.30 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη) Εισηγητής Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και […]