19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα στη Νέα Κίο

Τρεις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Νέα Κίο στην Αργολίδα, Τρίπολη στην Αρκαδία και Καλαμάτα στην Μεσσηνία) επέλεξε να επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια της περιοδείας του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Πρώτη στάση του πρώην πρωθυπουργού, το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου στην Αργολίδα όπου βρέθηκε το απόγευμα και συναντήθηκε με πολλούς φίλους και υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.

Ο κύριος Παπανδρέου συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδα Κουτσογιάννη, ενώ στην συνάντηση τον υποδέχθηκαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα όπως ο κύριος Μελίδης, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο τέως νομάρχης Αργολίδας Τάσος Σαλεσιώτης κα.

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτό που επιχειρείται είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία “για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας”.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, η Τρίπολη και αμέσως μετά η Καλαμάτα.

Περισσότερα Άρθρα

Αισχρή επίθεση στους Κιώτες από το “αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό μέτωπο”

Έλεος δηλαδή, αυτή είναι η φράση που μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό όταν διάβασα την ανακοίνωση του αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού, ποιοι ρατσιστές μωρέ, ποιοι φασίστες; Ναι εγώ είμαι που έγραψα δημόσια την διαφωνία μου με πολλά από όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν από τους συγχωριανούς μου, αλλά αυτή η κατάπτυστη ανακοίνωση των τύπων είναι αν μη τι άλλο […]

Αποκατάσταση φθορών και ζημιών στους δρόμους της Αργολίδας

Αποκατάσταση φθορών της Ε.Ο. Νο 66 (Σκοτεινή – Λεβίδι), υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας της Π.Ε. Αργολίδας. Προβλεπόμενο μήκος αποκατάστασης με την εργολαβία, στο συγκεκριμένο τμήμα περίπου 2,00χλμ. Τα υπόλοιπα (περίπου 35.000 m2 θα διαστρωθούν στην επαρχιακή Σκοτεινή-Αλέα-Φρουσούνα-Κεφαλόβρυσο. Όπως αναφέρει ο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, Ιωάννης Μαλτέζος: Ολοκληρώθηκε σήμερα, υπό την επίβλεψη της […]