19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. για τη χθεσινή κινητοποίηση

Στη χθεσινή κινητοποίηση η Ομοσπονδία μας μαζί με τους εμπορικούς συλλόγους – μέλη της από την Πελοπόννησο, τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, κάτω από αντίξοες υγειονομικές συνθήκες, έδωσε το αγωνιστικό της παρών. Το μαζικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, είτε ολοήμερο είτε ολιγόωρο σε κάποιες περιοχές, απέδειξε την αμείωτη αγωνιστικότητα συνολικά του κλάδου ενάντια στα αστυνομικά μέτρα επιτήρησης και την εξόντωση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο παλμός των κινητοποιήσεων έστειλε ηχηρό μήνυμα τόσο για την συνοχή και την αποφασιστικότητα όσο και ότι ο αγώνας που δίνουμε είναι δίκαιος και οι αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν απέναντι όλο τον κλάδο.

Το χθεσινό μήνυμα δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Όταν η αλληλεγγύη γίνεται πράξη αποδεικνύουμε ότι η φωνή μας είναι δυνατή. Έτσι θα προχωρήσουμε στον δρόμο της δυνατής εκπροσώπησης των εμπόρων. Έτσι θα διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας.

Απορρίπτοντας, αυτή τη φορά, τη γραμμή του συμβιβασμού θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Ο χώρος μας εξακολουθεί να χρειάζεται στήριξη, καθώς η κυβέρνηση δεν λαμβάνει στοιχειώδη μέτρα, με αποτέλεσμα η οικονομική αλλά και υγειονομική κρίση να επιταχύνονται με δραματικές συνέπειες που αντιμετωπίζουμε ήδη ή θα αντιμετωπίσουμε σύντομα οι περισσότεροι από εμάς.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος  

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Βαγενάς   Αντώνιος Καλοθέου

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ακυρώθηκε το Συνέδριο Γονιμότητας μετά τις αντιδράσεις για το σποτ – Όλο το χρονικό

Ακυρώθηκε τελικά το Συνέδριο Γονιμότητας το οποίο θα διεξαγόταν στα Ιωάννινα από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σποτ. Με ανακοίνωση στο Facebook η οργανωτική επιτροπή αναφέρει ότι δεν πρόκειται για ένα αμιγώς ιατρικό συνέδριο και ότι στόχος ήταν η ενημέρωση «στα προβλήματα που ταλανίζουν ένα τμήμα του […]

Σε κατάσταση συναγερμού σήμερα η Αργολίδα και ολόκληρη σχεδόν η Πελοπόννησος

Σε κατάσταση συναγερμού για κίνδυνο πυρκαγιάς τίθεται σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου το σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην οποία προβλέπεται η ανώτατη κατηγορία κινδύνου (5), όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς τον οποίον εξέδωσε χθες Πέμπτη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr). Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες […]