25 °C Argos, GR
28 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 14 Νοεμβρίου και για όλη την εβδομάδα

Κριός   Αγωνίζεστε για τον δικό σας θησαυρό

Η έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει οικονομικά θέματα αλλά και βαθύτερες ανάγκες σας. Χρειάζεστε ασφάλεια, αναγνώριση και σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ανατροπές κλονίζουν τα συναισθήματά σας και σας προκαλούν έντονη οικονομική και προσωπική ανασφάλεια. Μην συγκρουστείτε με αυτούς που θεωρείτε υπεύθυνους αλλά σε αντίθεση με την παρόρμησή σας ερευνήστε τι κρύβεται.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να πετύχετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή αλλαγή στέγης!

Ταύρος   Συναισθήματα και  αντιθέσεις μεγεθύνονται

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο φωτίζοντας τα αρνητικά και τα θετικά των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα, αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να το λύσετε. Το πείσμα οδηγεί σε συγκρούσεις και ανατροπές ισορροπιών.

Αντιμετωπίστε με νέα οπτική ό,τι σας καταπιέζει. Σπουδές, ένα ταξίδι ή μια σημαντική επικοινωνία ανοίγει νέους δρόμους τύχης και εξέλιξης!

Δίδυμοι   Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας   

Αναγνωρίζετε τους φόβους σας και μέσα από μια αλλαγή απελευθερώνεστε και εκφράζετε αυτά που κρύβατε. 

Η έκλειψη Σελήνης σάς προτρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και να φροντίσετε την ψυχολογία αλλά και την ευεξία σας.

Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις και βαθιά κρυμμένες ανάγκες σας  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων.  Λειτουργήστε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα. 

Καρκίνος   Μια απρόσμενη έκπληξη δίνει ζωή σε έναν συλλογικό στόχο και όνειρο ζωής

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρετε, αν πρέπει να χαμογελάσετε ή να γκρινιάξετε, από τη μια η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία, από την άλλη μια έκλειψη Σελήνης πάντα πυροδοτεί την ανασφάλεια και την κυκλοθυμική σας διάθεση.

Αφήστε πίσω σας σχέσεις που σας πιέζουν και αφήστε χώρο να ανθήσουν τα όνειρά σας! 

Λέων   Ανακαλύπτετε την κρυμμένη σας δύναμη

Ψάχνετε μια αχτίδα ελπίδας και αν λειτουργήσετε με σοφία, θα την βρείτε στις 16 Νοεμβρίου που ο Πλούτωνας σας δίνει τη στήριξη και τη δύναμη για αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη και δικούς σας ανθρώπους.

Η ένταση από συνεργάτες είναι στα όρια της αντοχής σας. Κρατήστε ισορροπίες. 

Παρθένος  Πιστέψτε σε μια δεύτερη ευκαιρία

Οι προκλήσεις δεν έχου την δύναμη να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Φυσικά μην προκαλέσετε τη μοίρα σας, λειτουργώντας επιπόλαια ή οδηγώντας επικίνδυνα.

Η έκλειψη Σελήνης σάς  δίνει δύναμη, πίστη και  θάρρος για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους και σχέδια.

Επικοινωνήστε με ειδικούς ή ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας από τη δική σας και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές ίσως και μια επικερδή συμφωνία!

Ζυγός   Νιώθετε έξω από τα νερά σας αλλά φτάνετε στον προορισμό σας!

Πώς να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα όταν μέσα σας κρύβετε ένα ηφαίστειο;

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και έξοδα. Δημιουργείτε τις συνθήκες για μια ευνοϊκή αλλαγή στην οικονομική και οικογενειακή σας κατάσταση. Μια επένδυση ή θέματα στέγης και σπιτιού αλλάζουν με θετικούς οιωνούς.

 Σκορπιός   Η ενέργεια που εκπέμπετε μαγνητίζει

Μυστηριώδεις Σκορπιοί είστε στο επίκεντρο εκρηκτικών αλλαγών ακόμα και ενός τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία σας. Ενα τέλος που οδηγεί όμως στην αναγέννηση. Η δύναμή σας είναι απίστευτη και μεταμορφωτική.

Προσέξτε η ένταση και ο εγωισμός δεν βοηθούν πάντα. Αν μια συμπεριφορά  δεν σας αξίζει αποχωρήστε και προχωρήστε.

Κοιτάξτε τον κόσμο από την αρχή και ξαναχτίστε τη ζωή που ονειρεύεστε!

Τοξότης   Μια εργασιακή αλλαγή φέρνει ασφάλεια και κέρδη

Η έκλειψη Σελήνης φέρνει έναν άνεμο αλλαγών και υπερβολής στις καθημερινές σας συνήθειες, στη διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον εργασίας  ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Τολμήστε νέες ιδέες στην εργασία σας ή  μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας αλλά προσέξτε να μην υπερβάλλετε σε θέματα υγείας και εργασιακών ισορροπιών.

Αιγόκερως   Ξυπνάει ο γίγαντας μέσα σας!

Ο  Πλούτωνας των ριζικών αλλαγών μαζί με την ενέργεια της σεληνιακής έκλειψης απελευθερώνει τη δύναμη που κρύβατε και αναγεννά στόχους και όνειρα.

Αλλάζουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις σας όμως αυτή η αλλαγή οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες.

Προσέξτε μόνο τη σύγκρουση συμφερόντων και την ένταση.

 Υδροχόος   Οι αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε ένα όμορφο ξέφωτο

Το διάστημα που διανύετε είναι πολύ απαιτητικό και πιεστικό αλλά έχετε  συμμάχους τον Δία και την Αφροδίτη που σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και μυστικές διεξόδους, ακόμα και όταν όλα δείχνουν να ανατρέπονται.

Σε ένα σοβαρό δίλημμα προτιμήστε τη ριζική μεταμόρφωση που κρύβει δύναμη και επαγγελματική ανεξαρτησία.

 Ιχθύες    Η επιστροφή στο λιμάνι σας έχει αρχίσει

Αξιοποιήστε τη δύναμη της έκλειψης της Σελήνης μέσα από την επικοινωνία και ανοίξτε τους ορίζοντές σας με διαδρομές, ταξίδια και νέες γνώσεις. Είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας να προσγειωθείτε. Προσέξτε στην οδήγηση.

Σε θέματα επικοινωνίας με άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και με αγαπημένα σας πρόσωπα  αξιοποιήστε τη διπλωματία σας και ελιχθείτε σαν γνήσια ψαράκια!

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Κυριακή 16 Μαΐου ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οικογενειακά θέματα Το ταίρι σας κατά καιρούς βάζει μπροστά τα οικονομικά και τα πρώην οικογενειακά του θέματα και δεν αφήνει περιθώριο να βρείτε και εσείς την πορεία σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Προτάσεις Έχετε γεμίσει από θεωρίες και […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Παρασκευή 14 Μαΐου ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Είναι μια εξαιρετική εποχή για εσάς, όπου και θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά τους επαγγελματικούς αλλά και τους προσωπικούς στόχους. Αυτό θα το δουν και οι άλλοι σε εσάς! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Με το που θα […]