18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα « My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των μελών του για διαρκή ενημέρωση, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτική ημερίδα με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη».Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση – εκπαίδευση τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των λογιστών – φοροτεχνικών του νομού, αναφορικά με τις αλλαγές που επιφέρει στην έκδοση παραστατικών και την τήρηση λογιστικών βιβλίων, η εφαρμογή της λειτουργίας της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών βιβλίων MY DATA.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις
  • Λογιστές Φοροτεχνικοί και μέλη ΟΕΕ

θεματολογία του σεμιναρίου:

  • Ηλεκτρονικά Τιμολόγια
  • Ηλεκτρονικά Βιβλία
  • myDATA
  • Φορολογικοί έλεγχοι επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων
  • Άνοιγμα λογαριασμών
  • Εικονικά Τιμολόγια

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αλλά και online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και στις δύο περιπτώσεις.

Εισηγητές :
– κ. Παντελής Παναγιώτης, Φοροτεχνικός, Οικονομικός Σύμβουλος, Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.Α
– κ. Χατζηγεωργίου Ηλίας, Φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ
έως την  Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για να τους αποσταλεί το link της τηλεδιάσκεψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 27410 24464 (935, 937) ή στείλτε email στο media@korinthiacc.gr

* Θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα πρωτόκολλα που ορίζει ο νόμος. Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται µε πιστοποιητικό εµβολιασµού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 µήνες από τη διάγνωση).

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
Περισσότερες Πληροφορίες: 27410 24464 (935, 937)

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Επιδαύρου: Τιμητική εκδήλωση για την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία”

Στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία” ο Δήμος Επιδαύρου διοργανώνει το επόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου ειδική τιμητική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει: • Ομιλία με θέμα: “Αναπηρία και αποκατάσταση”. • Απονομή βραβείων. • Παρουσίαση θεατρικής παράστασης από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πανελλήνιου συλλόγου παραπληγικών “ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στο […]

Η Αρκαδία στο «Μoney Review» στο πλαίσιο του Fam Trip του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Η Αρκαδία στο «Μoney Review» στο πλαίσιο του Fam Trip του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Η οικονομική – επιχειρηματική σελίδα της εφημερίδας «Καθημερινή» “Ακίνητα: Πώς η Αρκαδία μπήκε στα «ραντάρ» των ξένων αγοραστών – Το προφίλ των επενδυτών” Η Κυνουρία στο επίκεντρο δημοσιογράφων του τουριστικού και οικονομικού ρεπορτάζ μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας και […]