14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.11.2021) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -30- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.11.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (11.11.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (11.11.2021) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για ληστεία, κλοπή, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (11.11.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί,  ηλικίας 24 και 37 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από προαύλιο χώρο επιχείρησης, -70- μεταλλικά δοχεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Γλυκά Νερά: Η Αστυνομία αναζητά τον συνεργό του πιλότου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Μπορεί ο συζυγοκτόνος να βρίσκεται στις φυλακές, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως… έχει ακόμα πολλά στοιχεία που μένουν στο σκοτάδι και αυτός είναι ο λόγος […]