7 °C Argos, GR
21 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου

Κριός    Εκτονώστε την ένταση, βρείτε τα κοινά σημεία.

Στον κύκλο σας υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες κάποιοι σας προκαλούν προβλήματα και άλλοι θα σας βοηθήσουν για έναν κοινό στόχο.

Ταύρος   Μυστικά και κρυφές σχέσεις ξεκαθαρίζουν.

Επαγγελματικά και οικονομικά χρειάζονται έμπειρες κινήσεις. Η σκληρή δουλειά μαζί με οργάνωση σας οδηγεί σε ξεκαθάρισμα στόχων και συνεργατών. Μετά τις 17:00 λίγο καλύτερα.

Δίδυμοι   Σχεδιάστε με τον σύντροφό σας ένα ταξίδι.

Υποχρεώσεις στην δουλειά σας πιέζουν. Ο σύντροφος ή ο σύμμαχος είναι το κλειδί για να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και να δημιουργήσετε. 

Καρκίνος    Γιορτάστε μικρές επιτυχίες μαζί με όσους σας βοηθούν.

Οικονομικά και κληρονομικά θέματα ή μια συμφωνία ξεκαθαρίζει. Θέλει προσπάθεια και να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. 

Λέων   Στην άκρη του τούνελ υπάρχει ελπίδα.

Η ένταση υπάρχει, όμως μπορείτε να χαρείτε και να δημιουργήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια σημαντική σχέση μετά το απόγευμα σας δίνει αισιοδοξία. 

Παρθένος  Εστιαστείτε σε μια επικερδή συμφωνία!

Μπορείτε να ξεπεράσετε την ένταση. Είναι σημαντικό να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να οργανώσετε την εργασία και την καθημερινότητά σας για να μην νιώθετε πίεση.

Ζυγός  Οι στόχοι σας βρίσκουν διέξοδο μέσα από σημαντικά πρόσωπα!

Η διαφήμιση της δουλειάς και των ικανοτήτων σας, ένα μήνυμα, ένα ταξίδι, μια συνάντηση ανοίγουν ευκαιρίες και διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Σκορπιός  Νιώθετε ασφάλεια στην οικογένεια.

Η οικογένεια, το σπίτι, η επαγγελματική σας στέγη το βραδάκι σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά. Ένα δώρο ή μια οικονομική πρόταση ευνοούνται.

Τοξότης  Μια συζήτηση ξαναφέρνει την αισιοδοξία

Βγείτε, επικοινωνήστε με φίλους, συνεργάτες όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Γοητεύετε και πείθετε ακόμα και αν ο στόχος είναι μια επικερδή συμφωνία. 

Αιγόκερως  Οικονομικές ενέργειες θα αποδώσουν.

Μια σχέση ή συνεργασία σας δίνει ασφάλεια. Είστε σε τροχιά ξεκαθαρισμάτων και συνειδητοποιείτε τι θέλετε σταθερά στον χρόνο. 

Υδροχόος  Βλέπετε πιο καθαρά τους στόχους σας. 

Σταδιακά έρχεστε πιο κοντά στην λύση ενός πιεστικού προβλήματος. Γνωριμίες με σημαντικά άτομα, οι φίλοι και η συλλογική δουλειά θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ιχθύες   Δώστε αξία στα ταλέντα σας!

Η δημιουργικότητα και η εξωστρέφεια των ικανοτήτων σας στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο τροφοδοτεί την εξέλιξή σας.

Εκφράστε το σ’ αγαπώ με πολλούς τρόπους!

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν σε ένα άλλο ποιοτικό επίπεδο καθημερινότητας.  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Μόνο μέσα από μια σοβαρή συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις με […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μάλλον έχετε με μπερδευτεί. Oλα τείνουν να αποκαλυφθούν αυτές τις ημέρες, έτσι ώστε και εσείς από τη δική σας τη μεριά να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι […]

Follow by Email