12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη από την 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Αύριο Παρασκευή 12/11/2021 και την Δευτέρα 15/11/2021 από τις 10:00 έως τις 13:00, το νοσηλευτικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Ναυπλίου θα ενημερώσει τους πολίτες που θα επισκεφθούν τη μονάδα για το χρόνιο νόσημα του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς επίσης θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος μέτρησης σακχάρου (τριχοειδικού αίματος).

Επιπλέον, θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη και τους τρόπους αντιμετώπισης της νόσου, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της σωματικής άσκησης και της σωστής διατροφής.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου

1η Κέντρου

Μπόμπος Γεώργιος

Περισσότερα Άρθρα

«ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ» Άμεσες ενέργειες και αποφάσεις για το Κλειστό Γυμναστήριο Κρανιδίου

Στην συνεδρίαση της 12ης Δεκεμβρίου 2022, ο Δήμαρχος κ. Γ. Γεωργόπουλος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας σχετικά με τις σημαντικότατες εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου, με χρηματοδότηση του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ύψους 1.500.000,00€. Η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΣΗΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ», βρίσκεται πλέον σε […]

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών σήμερα για rapid test στο Άργος

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών σήμερα για rapid test στο Άργος Μεγάλη ηταν η ανταπόκριση πολιτών του Άργους στο κάλεσμα του Δήμου Άργους Μυκηνών για συμμετοχή στους προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους με rapid test για covid-19 που έγιναν σήμερα στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Τους ελέγχους πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας.