6 °C Argos, GR
19 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου

Κριός    Νιώθετε αδικημένοι.

Η σύγκρουσή της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη και τον Κρόνο δείχνει πως πληγώνεστε και αντιδράτε με θυμό. Οι περιορισμοί και η οικονομική ανασφάλεια σας πιέζουν.

Ταύρος   Ένταση στην δουλειά.

Μέρα έντασης για μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία σας. Συγκρατηθείτε και απαντήστε στην ένταση με ηρεμία ή  καλύτερα αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Δίδυμοι   Οργανώστε μελλοντικά σχέδια.

Διαφωνίες στον εργασιακό χώρο πυροδοτούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στις συμφωνίες και στη συλλογική δουλειά. Τουλάχιστον για σήμερα αποφύγετε γραφειοκρατικές διαδικασίες και εκτονωθείτε με γυμναστική.

Καρκίνος   Σκεφτείτε και τα δικά σας λάθη.

Πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες σας φορτίζουν ψυχολογικά και σας γεμίζουν ανασφάλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους.

Λέων     Ακούστε τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Φροντίστε μία σημαντική σχέση ή μία συνεργασία. Δεν είναι εύκολο να βρείτε τη χρυσή τομή με έναν σημαντικό άνθρωπο, όμως αξίζει η προσπάθεια.

Παρθένος   Μετά τις ευθύνες… φροντίστε τον εαυτό σας!

Θέματα εργασίας, υπηρεσιών αλλά και υγείας σας αγχώνουν.  Προσπαθήστε να είστε απόλυτα τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και φροντίστε να αποφορτιστείτε από την πίεση.

Ζυγός    Τι έχει την μεγαλύτερη σημασία για εσάς;

Παρά τις δυσκολίες ανήκετε στους τυχερούς που ακόμα και στα προβλήματα βρίσκετε λύσεις. Οι αγαπημένοι σας απαιτούν την προσοχή σας το ίδιο όμως και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Σκορπιός   Διώξτε την απαισιοδοξία.

Συμφωνίες και οικογενειακές σχέσεις είναι στο επίκεντρο και εσείς νιώθετε εγκλωβισμένοι. Οι αρνητικές σκέψεις όπως και οι αιχμηρές κουβέντες δεν θα βοηθήσουν την ψυχολογία ούτε και τις σχέσεις σας.

Τοξότης     Δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν.

Συζητήσεις, διαδρομές και συναντήσεις είναι μπλοκαρισμένες και κρύβουν ανασφάλειες. Επαγγελματικές σχέσεις σας προβληματίζουν. Μην δίνετε αφορμή για άσκοπα σχόλια.

Αιγόκερως   Αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Το άγχος για οικονομικές υποθέσεις ακόμα και η σύγκρουση με φίλους σας καταβάλλει. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πετύχετε σημαντικούς στόχους.

Υδροχόος   Φερθείτε με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις.

Το παρασκήνιο πλέον έχει βγει στην επιφάνεια και εσείς έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει αντιμετωπίσετε σημαντικές σοβαρές επαγγελματικές και οικονομικές προκλήσεις.

Ιχθύες  Αύριο είναι μία νέα μέρα!

Προσέξτε νομικές συμφωνίες και θέματα με συγγενείς ή άτομα που βρίσκονται μακριά. Η διάθεσή σας είναι μελαγχολική. Μην αφήσετε απαισιόδοξες σκέψεις να σβήσουν όμορφα συναισθήματα.

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Κριός Με την δυναμική Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό δεδομένων και πεπραγμένων στα επαγγελματικά, θέτοντας τους επόμενους στόχους σου, οργανώνοντας μεθοδικά την δράση σου, ξεκινώντας και ό, τι καινούργιο έχεις κατά νου, εξετάζοντας και πιθανές προτάσεις για συνεργασία, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο. Εξαιρετική και για θέματα υγείας […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο αγαπημένος σας έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για το κοινό σας μέλλον και ειδικά από τις αρχές του επόμενου μήνα. Σκεφτείτε και εσείς τις δικές σας. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Σχεδιάστε πιο προσεχτικά τις επόμενές σας κινήσεις. Έχετε πολλά που πρέπει να […]

Follow by Email