17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά είχε ο Γιάννης Μαλτέζος

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά -ο οποίος επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη 4 Νοεμβρίου την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συναντώμενος στην Τρίπολη με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα-, είχε το βράδυ της ίδιας ημέρας, στο Ναύπλιο, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Ο αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξε απόψεις με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στην Αργολίδα και τις ευκαιρίες που ανοίγονται, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πορείας.

Στη συνέχεια, ο Μ. Σχοινάς περιηγήθηκε στο Ναύπλιο συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Μαλτέζο, τους θεματικούς ομολόγους του Γιάννη Μαντζούνη και Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, καθώς και από τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτηση Βελόπουλου στη βουλή για την ανάγκη για αποκατάσταση και ανάδειξη του κάστρου του Άργους

Το κάστρο του Άργους οικοδομήθηκε κατά τους προϊστορικούς χρόνους και βρίσκεται βόρεια της πόλης του Άργους. Τον 10ο αιώνα μ.Χ. κτίστηκε το μεσαιωνικό οχυρό, που υπήρξε για τους Βυζαντινούς από τις πιο σημαντικές οχυρώσεις στην Πελοπόννησο. Οι Φράγκοι, κατά τον 13ο αιώνα, ανακατασκεύασαν το κάστρο και του έδωσαν την τελική του μορφή. Το οχυρό πέρασε […]