19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στον εισαγγελέα ο βαφτισιμιός της 75χρονης – Σήμερα η κηδεία της άτυχης ηλικιωμένης

Ο Βόλος είναι συγκλονισμένος από τη δολοφονία της 75χρονης από τον βαφτισιμιό της.

Ο 39χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Βόλου τη Δευτέρα, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Ο βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης εμφανίστηκε μόνος του και χωρίς δικηγόρο χθες, στις 20.45 στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ακόμη, υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης παρέδωσε και μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

«Είχα κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πήγα στο σπίτι της νονάς μου. Ζήτησα 2.000 ευρώ και της είπα ότι τα είχα ανάγκη. Εκείνη δεν ήθελε να μου τα δώσει. Τσακωθήκαμε άσχημα. Εγώ ήμουν υπό την επήρεια της κοκαΐνης και δεν ήξερα τι έκανα. Άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Επιπλέον, ανέφερε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στη συνέχεια την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Σήμερα η κηδεία της 75χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia, σήμερα το πρωί, στις 11:00, στο Κοιμητήριο «Κούκος» θα τελεστεί η κηδεία της 75χρονης.

Βόλος-Δολοφονία

Το χρονικό της εξαφάνισης και δολοφονίας της 75χρονης

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για να πάει να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το σπίτι της.

Το άψυχο σώμα της 75χρονης εντοπίστηκε τελικά στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο 39χρονος.

Μάλιστα, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς εκείνον.

Τι είπαν οι γονείς του δράστη

Οι γονείς του 39χρονου, μίλησαν στο «Tlive». Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη ανέφερε ότι ο γιος του το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως διανομέας. “Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Εγώ είχα να τον δω πάνω από εβδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης”, αναφέρει. Ερωτηθείς για τη σχέση που είχε με την νονά του απάντησε ότι “μπορεί να είχε σχέσεις… που και που έλεγε…”.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 39χρονου λέει στην ίδια εκπομπή: “Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου. Δεν είναι το παιδί μου αυτό”. Κληθείσα να απαντήσει τι μπορεί να τον ώθησε στο έγκλημα, εφόσον όντως αυτός είναι ο δράστης, η μητέρα του απάντησε: “Τα λεφτά. Δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου, τον τελευταίο καιρό καθόλου”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μόλις 48 ώρες μετά το έγκλημα, ο 39χρονος βαφτισιμιός άλλαξε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook. Λίγες ημέρες πριν, διασκέδαζε στα μπουζούκια. Ο 39χρονος είχε “αγάπη” στα ακριβά αυτοκίνητα και τις γρήγορες μοτοσικλέτες και απολάμβανε την πολυτελή ζωή, επιδεικνύοντάς την στα social media. Και αυτό, γιατί η νονά του φέρεται να τον στήριζε οικονομικά. Όταν μία φορά δεν το έκανε, φαίνεται πως το “πλήρωσε” με τη ζωή της.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Εισαγγελική παρέμβαση για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά (vid)

Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στα Γλυκά Νερά από αδίστακτους ληστές προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα. Με παραγγελία του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, Γιάννη Μωραϊτάκη, και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ο κ. Πλιώτας ζητεί να συμβάλουν κατά το μείζον στις έρευνες και να εξαντλήσουν κάθε δικονομική δυνατότητα […]