19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Βουλή: Καρέ καρέ πως δυο αυτοκίνητα παρέσυραν τον πεζό – Τα μοιραία λάθη

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το πως έγινε το τροχαίο έξω από τη Βουλή, τα ξημερώματα, όταν δυο αυτοκίνητα, ένα ταξί και ένα Ι.Χ. παρέσυραν πεζό.

Ο άνθρωπος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βασιλίσσης Αμαλίας, μπροστά από τη Βουλή επιχείρησε να περάσει το δρόμο από το πεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο προς την πλατεία Συντάγματος, με το ταξί να είναι το πρώτο που τον χτύπησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από αστυνομικές πηγές, ο πεζός, που κατά πληροφορίες ήταν ρακοσυλλέκτης, βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Αμαλίας όταν το ταξί, που κινούνταν με ταχύτητα όχι μεγαλύτερη των 60 χιλιομέτρων, τον χτύπησε στην πλάτη και τα πόδια με τον αριστερό καθρέφτη.

Ο οδηγός του ταξί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έκανε ελιγμό ούτε και έκοψε ταχύτητα, παρόλο που είχε ορατότητα!

Και ενώ ο άνθρωπος προσπαθούσε να σηκωθεί από την αριστερή λωρίδα του δρόμου, ύστερα από περίπου 7 με 8 δευτερόλεπτα, περνά από το σημείο το Cirtoen C3 και η οδηγός παρασύρει τον πεζό για περίπου 15 μέτρα, μέχρι το φανάρι στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο πεζός τραυματίστηκε σοβαρά από το χτύπημα και την παράσυρση. Ασθενοφόρο που κλήθηκε άμεσα στο σημείο, τον μετάφερε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός του ταξί και εκείνη του Citroen παρέμειναν στο σημείο και εν συνεχεία οδηγήθηκαν στην Τροχαία Αθηνών για κατάθεση, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Η αστυνομία αναζητά συγγενείς του 69χρονου θύματος.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Η Λέτσε ανακοίνωσε επίσημα πως ο Π.Ταχτσίδης έχει βγει θετικός στον κορονοϊό

  Αφού ήταν λίγο πολύ γνωστό στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είχε βρεθεί θετικός  στον κορονοϊό , ήρθε η Λέτσε και έκανε την επίσημη ανακοίνωση . Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε περαστικά.