7 °C Argos, GR
19 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 08 Νοεμβρίου

Κριός   Κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Με έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας σήμερα παρευρίσκεστε σε μια επίσημη συνάντηση ή γιορτή.

Ταύρος   Συναντήσεις και συζητήσεις ευνοούνται.

Η Αφροδίτη και η Σελήνη ανοίγουν δρόμους για επικοινωνία και δημιουργικές αλλαγές. Ακούστε συμβουλές ειδικών ή μεγαλύτερων και ανοίξτε τον ορίζοντά σας για ένα μελλοντικό σχέδιο.

Δίδυμοι   Ακούστε τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σας.

Μυστικά συναισθήματα, το παρασκήνιο και κοινά οικονομικά θέματα σας έχουν πιέσει και τώρα χρειάζεστε να ηρεμήσετε και να νιώσετε ασφαλείς.

Καρκίνος   Οι αλλαγές θα είναι θετικές ακούστε τους φίλους σας.

Σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο και αν μοιραστείτε ένα κοινό σας στόχο θα ανανεωθείτε!

Λέων  Λεπτές ισορροπίες .

Η ένταση υπάρχει αλλά σήμερα μπορείτε να βρείτε βοήθεια σε προβλήματα με υπηρεσίες ή να σας στηρίξουν στην εργασία σας και να νιώσετε πως κάτι αλλάζει προς το καλύτερο.

Παρθένος    Όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Κόντρα με το πιεστικό κλίμα της εβδομάδας σήμερα δημιουργείτε μαζί με τους αγαπημένους σας ένα κλίμα γιορτής. Νιώθετε πιο δυνατοί.

Ζυγός   Η εμπειρία είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Αλλάζετε τις συνθήκες της ζωής σας και τους στόχους σας και σήμερα μπορείτε να κερδίσετε πιο αρμονικές οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις.

Σκορπιός   Μιλήστε με σοβαρότητα για όσα σας απασχολούν.

Σήμερα ευνοούνται  συζητήσεις και συναντήσεις αλλά και η οργάνωση  συνεργασιών και υποχρεώσεων.

Αλλάξτε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές!

Τοξότης  Ένα δώρο σας δίνει ικανοποίηση.

Μέρα που μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα και να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Αν κάνετε αγορές φροντίστε να είναι χρήσιμες.

Επενδύστε στις αξίες που αντέχουν στον χρόνο.

 Αιγόκερως  Μικρές στιγμές χαράς και αναγνώρισης. 

Η Σελήνη και η Αφροδίτη σας δίνουν το χάρισμα να πείθετε και να πετυχαίνετε τις πιο ταιριαστές συνεργασίες. Με τον σύντροφο περνάτε όμορφες στιγμές.

Υδροχόος  Χρειάζεστε την στήριξη πολύ δικών σας ανθρώπων.

Είστε στο κέντρο των αλλαγών σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Σήμερα όμως, μια αλλαγή ή έκπληξη θα τονώσει την ψυχολογία σας.

Ιχθύες  Φίλοι και σημαντικές γνωριμίες αλλάζουν τις προοπτικές.

Συναντιέστε με φίλους και μοιράζεστε κοινούς στόχους. Ανοίγει ο κύκλος των γνωριμιών σας και αυτό θα αποδειχτεί ωφέλιμο στο μέλλον. Συζητήστε για  τα όνειρά σας με σημαντικά άτομα!

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ο άνθρωπός σας έχει πια πάρει κάποιες καταλυτικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία και πρέπει να τις ακούσετε με μεγάλη προσοχή. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Σε λίγο ο Ηλιος θα περάσει στο αδελφικό ζώδιο της Παρθένου. Μια […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Πολλά αυτά που δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να καταλάβετε για τον άνθρωπο που έχει γοητεύσει την τόσο δύσκολη καρδιά σας. Οι μέρες θα φέρουν ανέλπιδες συναντήσεις. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Αφήστε τους τρίτους μακριά από τη ροή της σχέσης σας. […]

Follow by Email