19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα… Ηλιοφάνεια και πάλι με αφρικανική σκόνη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά, ασθενείς άνεμοι στο Αιγαίο και έως σχεδόν μέτριοι στο Ιόνιο, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες, μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και βόρεια, θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:

Για σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες σε Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Παράλληλα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20 βαθμούς), 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 11 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και τις βραδινές ώρες τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και τοπικές ομίχλες τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ατυχείς δηλώσεις ή άγνοια κινδύνου; Θέλω να πιστεύω το πρώτο

Ήθελα πολύ να γράψω –πριν αρκετές ημέρες-  για όσα είχε πει ο πρωθυπουργός στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε δυο διαφορετικές ευκαιρίες κομματικών «συνάξεων» αλλά δεν το έκανα περιμένοντας  να δω  τι θα γραφόταν, σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. ή τι θα ακουγόταν σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Και είχε πει μερικά πράγματα που και αντιδράσεις θα […]

Δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Κύριε Πρόεδρε, προ ολίγου ο Πρόεδρος της Βουλής, ο κύριος Τασούλας, μου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Κατόπιν αυτού σας κάλεσα, ως αρχηγό του κόμματος που πλειοψήφησε σχετικά, για να σας παράσχω τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, σύμφωνα με το άρθρο 37 παράγραφος 2 του Συντάγματος. Κυριάκος Μητσοτάκης: Σας ευχαριστώ πολύ, κυρία […]