15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγνοείται 41χρονος από τη Ζαχάρω

Ώρες αγωνίας περνούν συγγενείς και φίλοι μετά την εξαφάνιση του 41χρονου Διονύση Καλογερόπουλου από τη Ζαχάρω της Ηλείας ο οποίος αγνοείται από τις 5 Νοεμβρίου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε Missing Alert για τον 41χρονο αγνοούμενο. Η τελευταία φορά που εθεάθη ο Διονύσης Καλογερόπουλος ήταν στις 8:30 το πρωί της 5ης Νοεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ο Διονύσης Καλογερόπουλος έχει ύψος 1,80 μ., έχει 102 κιλά βάρος, έχει καστανά-γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ώρα της εξαφάνισής του φορούσε χακί ζακέτα, μαύρη μπλούζα, γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Ο Διονύσης Καλογερόπουλος έχει εξαφανιστεί από τις 5 ΝοεμβρίουΧαμόγελο του Παιδιού

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Κατέληξε 87χρονη στο ΑΧΕΠΑ – Στους 280 οι νεκροί

Tους 280 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή από τις επιπλοκές της Covid-19 μια 87χρονη που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. H άτυχη γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.  

Σοκ στην Ιταλία: Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο μικρά παιδιά κι έναν ηλικιωμένο

Σοκ στην Ιταλία από επίθεση ενόπλου που άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου και σκότωσε δύο αδέλφια ηλικίας τριών και οκτώ ετών, καθώς και έναν ηλικιωμένο άνδρα. Μετά την επίθεση ο δράστης διέφυγε και έχει οχυρωθεί σε κατοικία, όπου επίκειται έφοδος της αστυνομίας, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Αρντέα, […]