19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.11.2021) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -35- ευρώ, ως προερχόμενα από την τέλεση αξιόποινων πράξεων και κινητό τηλέφωνο, ως  μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο που διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και μεταλλικός κόφτης με υπολείμματα ηρωίνης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση μέτρων για τη πρόληψη ασθενειών Συνελήφθη, σήμερα (6.11.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί ενώ βρισκόταν ως πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τον έλεγχό του πιστοποιητικού εμβολιασμού του από τους ανωτέρω  αστυνομικούς, αυτός υπέδειξε πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο αντιστοιχούσε σε άλλο άτομο.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (5.11.2021) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή και εκβίαση.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.11.2021) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 41χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.11.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Περισσότερα Άρθρα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Δεκάωρο στην εποχή του 5G;

Βρισκόμαστε στην αυγή του 21ου αιώνα στην 4η βιομηχανική εποχή και ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται πάνω από το κεφάλι των ανθρώπων. Πώς γίνεται να είμαστε στην εποχή των τρένων χωρίς οδηγούς, των εργοστασίων «χωρίς εργάτες», της τηλεϊατρικής και των τρισδιάστατων εκτυπωτών και συγχρόνως οι νέοι άνθρωποι να αναρωτιούνται αν θα έχουν δουλειά, αν θα μπορούν […]

Παραμένει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Γιάννης Μαλτέζος

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ορίστηκαν οι χωρικοί και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, καθώς και οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, όπως ήδη σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Αυτό που έχουμε να προσθέσουμε, είναι πως, σύμφωνα πάντα με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ο Γιάννης Μαλτέζος.