15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Χελιώτης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Γέννημα θρέμμα του Ν.Ο. Ναυπλίου ο Παναγιώτης Χελιώτης, από δύο ετών στα τμήματα εκμάθησης και κατόπιν στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Ναυπλίου, από φέτος μεταγράφηκε και θα αγωνίζεται στην ομάδα παίδων (U15) του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον αθλητή μας για την μεταγραφή του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΝΟΝ και θα τον περιμένουμε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια από τις καλύτερες και ισχυρότερες ηλικιακές ομάδες στην Ελλάδα με συνεχόμενες κατακτήσεις μεταλλίων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Η μεταγραφή του αθλητή μας αποδεικνύει την σοβαρή δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στον Ν.Ο. Ναυπλίου από τους προπονητές, την διοίκηση, τους γονείς και πάνω απ’ όλα από τους ίδιους τους αθλητές μας.
Κύριο μέλημα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου είναι να παράξει αθλητές από την περιοχή μας που θα αγαπούν τον υγρό στίβο και την υδατοσφαίριση και θα μπορούν να παίξουν πόλο σε υψηλό επίπεδο εφόσον το επιθυμήσουν.
Παναγιώτη καλή επιτυχία!
Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

Περισσότερα Άρθρα

Α1 ΕΠΣΑ: Στην κορυφή αήττητος και ο Αστέρας Δρεπανιακός

Με δυο γρήγορα γκολ του Ταραντίλη στο 15′ και του Χριστόπουλου στο 22′ ο Αστέρας Δρεπανιακός νίκησε στην Προσύμνη 2-0 τον ΑΟ Χώνικα 2015 και έτσι συνεχίζει αήττητος την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΑ. Μετά από πέντε αγώνες έχει το απόλυτο 15 β όσους και η Κορωνίς Κοιλάδας. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ […]

Απονομές επάθλων στην Σπάρτη στην 31η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα

Στην απονομή των επάθλων της 31ης Ποδηλατικής Σπαρτακιάδας, το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, στη Σπάρτη, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Νίκας. Σημειώνεται ότι η εκκίνηση του ποδηλατικού αυτού αγώνα των 257 χιλιομέτρων, με τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα, στη λακωνική πρωτεύουσα, δόθηκε χθες Σάββατο το πρωί στην Αθήνα, από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τον […]