17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ για την Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα!

Συνεπής στο ραντεβού της με το βάθρο η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ 56.35 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας στο Καζάν.

Μετά το χρυσό μετάλλιο του Ανδρέα Βαζαίου στα 200 μ. Μικτής Ατομικής και το χάλκινο με ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου στα 100 μ. ύπτιο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην 50άρα, ήταν εντυπωσιακή για μια ακόμα φορά και κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο της χώρας μας στη διοργάνωση.

Η Ντουντουνάκη τερμάτισε στη δεύτερη θέση μαζί με την Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία, καταρρίπτοντας το δικό της πανελήνιο ρεκόρ που ήταν 56.44 από τις 4/12/2019 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης που ήταν στην τρίτη θέση.

Πρώτη σήμερα τερμάτισε η Σάρα Σέστρεμ από τη Σουηδία με χρόνο 55.84.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Τα “Παραπολιτικά Πελοποννήσου” σε λίγες μέρες κοντά σας

Πελοποννήσιες και Πελοποννήσιοι, είμαι η Σωτηρία Παπαδοπούλου, κάποιοι από εσάς θα με ξέρετε από το SUPERTV, κάποιοι από το parapolitikaargolida.gr και σίγουρα οι περισσότεροι δεν έχετε ακούσει καν το όνομά μου. Αν αναρωτιέστε γιατί πήρα τώρα την απόφαση να εκδώσω εφημερίδα που η έντυπη δημοσιογραφία πνέει τα λοίσθια, ένα έχω να σας πω. Ήταν το […]

Βασίλης Σιδέρης: Προχωρά η κατασκευή των αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την υπογραφή της προγραμματικής  σύμβασης για την κατασκευή των προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στα γήπεδα Κοιλάδας και Διδύμων από τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο. Άλλο ένα αίτημα των σωματείων της Κορωνίδας Κοιλάδας και Ποσειδώνα Δίδυμων παίρνει το δρόμο προς κατασκευή. Η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων και η […]