18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κατέληξε ο τραυματίας αιματηρής ληστείας σε ψιλικατζίδικο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 44χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα ψιλικών ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΑΧΕΠΑ σοβαρά τραυματισμένος μετά από ένοπλη ληστεία στο ψιλικατζίδικο που δούλευε.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης έφτασε στο σημείο πεζός και κρατούσε πιστόλι. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ο ένοπλος που εισέβαλλε στο κατάστημα χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών Βορείου Ελλάδος που συλλέγουν στοιχεία ώστε να οδηγηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Ο 14χρονος πέρναγε με το ποδήλατο και έβαζε φωτιές γιατί «του άρεσε ο καπνός»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στην τοπική κοινωνία του Θεολόγου Μαλεσίνας η είδηση ότι ένας 14χρονος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για τις αλλεπάλληλες φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λοκρών, Αθανάσιο Ζεκεντέ, ο οποίος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι στο κάδρο των υπόπτων υπήρχαν τουλάχιστον τρία […]

«Σαρωτικοί» έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. για τήρηση των μέτρων: 1.658 παραβάσεις και 12 συλλήψεις

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (68.608) έλεγχοι, από τους οποίους οι (15.707) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.658) παραβάσεις και συνελήφθησαν (12) άτομα, […]