22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η υπέροχη Στέλλα

.
Η Στέλλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στους δρόμους του Άργους. Χωρίς δεύτερη σκέψη την πήραμε στην οικογένειά μας, της κάναμε θεραπεία και την μετατρέψαμε στο σκυλάκι που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες.
Η Αγάπη και το Ενδιαφέρον μεταμορφώνουν και η Στέλλα μας δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της.
Μπορεί να της λείπουν λίγα δοντάκια από τις κακουχίες της προηγούμενης ζωής της, μπορεί να είναι ήδη 7 περίπου ετών αλλά η καρδιά της είναι μικρού κουταβιού!
Η Στέλλα μας είναι διαθέσιμη για υιοθεσία αλλά και για εικονική υιοθεσία από οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να καλύπτει τα μηνιαία της έξοδα.
So this is our Gorgeous Stella
Pet of the week for laiza team
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΛΑΪΖΑ

Περισσότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ερμιόνη

Χριστούγεννα πλησιάζουν Μικροί μεγάλοι γιορτάζουν Ο Δήμος διοργανώνει μεγάλη γιορτή και ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί!! Τα κεράσματα πολλά θα γεμίσουν όλους με χαρά!!!! Η Φιλαρμονική με μουσικές θα γλυκάνει τις καρδιές!!!! Σας περιμένουμε όλους στο χωριό του Άγιου Βασίλη Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:00 π.μ. Να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε!!!!!!!! Συνδιοργάνωση […]

Τα Παραπολιτικά Αργολίδα στο δελτίο ειδήσεων του STAR (video)

Για μια ακόμα φορά η δική σας γωνιά στο διαδίκτυο, τα Παραπολιτικά Αργολίδα, έτυχαν της αναγνώρισης κορυφαίου τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνια εμβέλειας. Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του STAR και στην καθιερωμένη ενότητα με τις ειδήσεις από την περιφέρεια, η ιστοσελίδα μας είχε τη δική της θέση και έτυχε ιδιαίτερης αναφοράς όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο […]