17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Δυναμική παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Κ19)

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου έλαβε μέρος σε ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, αυτή τη φορά στων Νέων Ανδρών (Κ19) στην Καλαμάτα.
Συμμετείχε στους αγώνες με αποστολή 12 αθλητών εκ των οποίων οι 9 προέρχονταν από την ομάδα των Εφήβων, οι 2 από την ομάδα των Παίδων και μόνο 1 από των Νέων. Οι απουσίες στοίχισαν στην ομάδα, η οποία δεν είχε να δώσει πολλές ανάσες και λύσεις στις αποβολές που δεχόταν (12 παίκτες εκ των οποίων 2 τερματοφύλακες). Αποτέλεσμα αυτού να χαθεί το προβάδισμα στο σκορ στα δύο ντέρμπι της προς το τέλος των αγώνων με ΝΕ Πατρών και ΝΟ Καλαμάτας και μαζί οι 2 νίκες που θα έδιναν την πρόκριση. Βελτιωμένη κατά πολύ στις εμφανίσεις της έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό πόλο απέναντι και σε ομάδες όπως ο ΝΟ Πατρών και ο Ολυμπιακός Πειραιώς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στα παιχνίδια αλλά και την συνεχόμενη προσπάθεια τους να συνδυάζουν σχολείο, εξωσχολικές υποχρεώσεις μαζί με το αγαπημένο τους άθλημα.
Την αποστολή αποτέλεσαν οι:
1.Καλλιάνος Αποστόλης
2.Κολιόπουλος Γιώργος
3.Κούτρης Γιώργος
4.Κούτρης Μιχάλης
5.Λεμπέσης Διονύσης
6.Λεμπέσης Κωνσταντίνος
7.Μαντζούνης Νίκος
8.Μαριδάκης Μανώλης
9.Παπαβασιλείου Ιάσονας
10.Τσεμπεράς Άγγελος
11.Σμυρνιωτάκης Σωτήρης
12.Χριστόπουλος Δημήτρης
Προπονητής: Χρήστος Δημούλης
Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:
ΝΟΝ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ, 5-7
ΝΟΝ-ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, 9-10
ΝΟΝ-ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, 6-21
ΝΟΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, 5-16
Τα γκολ για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου σημείωσαν οι:
Χριστόπουλος Δημήτρης 10, Μαριδάκης Μανώλης 6, Κούτρης Μιχάλης 3, Κούτρης Γιώργος 2 και από ένα γκολ σημείωσαν οι Καλλιάνος Αποστόλης, Κολιόπουλος Γιώργος, Λεμπέσης Κωνσταντίνος, Τσεμπεράς Άγγελος.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Τρίπολη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκο

Αθλητικά ζητήματα απασχόλησαν τη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε χθες Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο. Στη συνάντηση, παρουσία και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη και των προέδρων των 4 από τις 5 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας […]

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαραντόνα

Στο ξωκλήσι της Casa Rosada στο Μπουένος Άιρες βρίσκεται η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή, αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον Θεό του ποδοσφαίρου στο λαϊκό προσκύνημα, που πραγματοποιείται από τις 11:00 στην Casa Rosada, την έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής, και για τις επόμενες 48 ώρες. […]