18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ για τον αθλητή του Dojang TKD Club, Χρήστο Κολιγλιάτη

Η πρώτη αγωνιστική διάκριση του συλλόγου Ταεκβοντο Dojang (Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Άργους) είναι γεγονός και μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο!

Συγκεκριμένα ο αθλητής Χρήστος Κολιγλιάτης, συμμετέχοντας για πρώτη χρονιά σε επίσημους αγώνες, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ της Χαλκίδας, χάνοντας στον ημιτελικό από τον πρωταθλητής της κατηγορίας, σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι.

Με την πανελλήνια αυτή διάκριση, ο νεαρός αθλητής εξασφάλισε τη μοριοδότησή του για όλες τις σχολές ΑΕΙ.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή, Νίκο Κούρο, που πραγματοποίησε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στην κατηγορία -55 Ε/Ν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον σημαντικό τραυματισμό από τον οποίο προερχόταν.

Ο προπονητής του συλλόγου Θάνος Μητσάκος  δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αναλογιζόμενος πως αυτή είναι η πρώτη χρονιά συμμετοχής της ομάδας σε επίσημους αγώνες και στέφθηκε με Πανελλήνια διάκριση.

Εύχεται επίσης, αυτή να είναι η αρχή μιας πορείας διακρίσεων, αλλά κυρίως δημιουργίας αθλητών με ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ, καθώς η νίκη είναι στάση ζωής.

Περισσότερα Άρθρα

Αναβλήθηκε για τις 18 Οκτωβρίου ο Επιδαύριος Αγώνας

Ο Δήμος Επιδαύρου και η εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων whynot, αντιλαμβανόμενοι την υφιστάμενη κατάσταση που ακόμα βιώνουμε με τον ιό COVID-19, αποφασίζουν την αναβολή του Επιδαύριου Δρόμου για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα θα εφαρμοστούν με ακρίβεια, αποσκοπώντας στην ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. […]

Τομέας Αθλητισμού της ΝΔ: Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού

6 Απριλίου 2021: Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη! Ο τομέας Αθλητισμού της ΝΔ στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης τονίζοντας τη συνεισφορά του αθλητισμού στην εξάλειψη των διακρίσεων!!!