20 °C Argos, GR
28 Μαΐου 2022

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Τσίρκο και εκφυλισμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Δυο χρόνια τώρα, στο ίδιο έργο θεατές.

Τα στελέχη της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που εκλέχτηκαν με τις παρατάξεις Νίκα και Τατούλη, ενώ συμφωνούν στα κύρια (στην παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο, στη συρρίκνωση-διάλυση των υπηρεσιών και την ανάθεση σε ιδιώτες του έργου τους όπως κουνουποκτονία, μελέτες, επίβλεψη έργων κλπ. το σμπαράλιασμα της μεταφοράς των μαθητών, της δακοκτονίας κλπ.) κονταροχτυπιούνται στα δευτερεύοντα και στα διαδικαστικά. Πολλές φορές χωρίς αρχές με όρους χουλιγκανισμού.

Δεν φταίει κ. Νίκα η απλή αναλογική για αυτή την κατάσταση. Φταίει ο εκφυλισμός στα αστικά κόμματα και πρώτα και κύρια στο κόμμα σας τη Ν.Δ.

[hfe_template id='397365']

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Πολλοί στοιχίζονται πίσω από πρόσωπα, από επιχειρηματικά συμφέροντα, λειτουργούν με ιδιοτέλεια, τυχοδιωκτισμό και καιροσκοπισμό.

Άλλοι που αποκαλούν μιζαδόρικατα τα κόμματα της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις αυτών των κομμάτων, να συνωστίζονται για να χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν με τον αρχηγό ή άλλα στελέχη, να διεκδικούν και να μπαίνουν και υποψήφιοι βουλευτές κλπ.

Μαζεύουν αυτά τα κόμματα ότι σαβούρα υπάρχει στο χώρο τους, κάνουν και μεταγραφές από όμορα κόμματα και αυτό το ονομάζουν πολυσυλλεκτικότητα.

Ευθύνες για τον εκφυλισμό και το τσίρκο που επικρατεί σε πολλές συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου έχει και το Προεδρείο, που δεν εφαρμόζει τον Κανονισμό λειτουργίας, γιατί όλοι βολεύονται από αυτή την κατάσταση.

Καλά θα κάνουν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ των Οικολόγων, της Ανταρσία και της ΛΑΕ να το ξανασκεφτούν. Οι κάλπικες διαχωριστικές γραμμές, το αντί Νίκα μέτωπο που συμμετέχουν και πολλές φορές πρωτοστατούν για να διαμορφωθεί, όχι μόνο αθωώνουν τους προηγούμενους αλλά βολεύει πρώτα και κύρια τη Ν.Δ, τους Νίκα και Τατούλη. Να φαίνεται ότι τάχατες υπάρχει αντιπολίτευση, ενώ η διαπάλη τους είναι το ποιος θα είναι στο τιμόνι της διαχείρισης αυτής της άθλιας και αντιλαϊκής πολιτικής.

Εμείς οι κομμουνιστές Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συνεπείς με τις δεσμεύσεις μας στο λαό, δεν θα συμμετέχουμε σε κανένα αντί Νίκα ή αντί Τατούλη μέτωπο, θα προβάλλουμε τις θέσεις μας και τα προβλήματα του λαού, θα είμαστε η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες του γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton

Επίσημη έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου του Γαλλικού Τουριστικού Ομίλου Selectour Marietton, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην Ευρώπη πραγματοποιήθηκε χθες, 25η Μαρτίου 2022, στο Club Hotel Casino Loutraki, όπου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης και ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκαν 250 τουριστικούς πράκτορες και τον Διευθυντή του Ομίλου, κ. Laurent Abibtol. Υποστηρικτές […]

Μεσσηνία: Διήμερη διαδικτυακή εκπαίδευση για τη “Μεσογειακή Διατροφή”

Διήμερη διαδικτυακή εκπαίδευση για τους επαγγελματίες Εστίασης και Φιλοξενίας με θέμα: «Η Μεσογειακή Διατροφή ως εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος» διοργανώνει ο δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με το Μανιατάκειον Ίδρυμα, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων για τη Μεσογειακή Διατροφή. Οι διαλέξεις επικεντρώνονται στον τρόπο ανάπτυξης των επιχειρήσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με […]

Follow by Email