20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καταθέσεις στεφάνων στο Άργος

Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Άργος σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων, παρουσία των Αρχών. Στην συνέχεια έγινε τελετή στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Γκαβούνος, Δ. Κρίγγος, Χ. Πετσέλης, Γ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Π. Διολίτσης, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών.

Περισσότερα Άρθρα

Λουτράκι: Μαθητές και μαθήτριες ανακύκλωσαν πάνω από 9.000 κιλά υλικών

Με επιτυχία έγινε στο Λουτράκι ο 5ος σχολικός μαραθώνιος “πάμε ανακύκλωση” του τοπικού δήμου και βραβεύτηκαν σχολεία. Στον φετινό μαραθώνιο συμμετείχαν 2.522 μαθητές, από 20 σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, που ανακύκλωσαν πάνω από 9.000 κιλά υλικών. Συνολικά, στους μαραθωνίους που έχουν διεξαχθεί έως τώρα, τα σχολεία του Δήμου, έχουν ανακυκλώσει πάνω από 20.000 κιλά υλικών. Συγκεκριμένα, οι μαθητές ανακύκλωσαν: […]

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει δράσεις προληπτικής ιατρικής»

Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου, για τις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Τρίπολης, με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου, βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη της Τρίπολης. Η Κινητή Μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας βρίσκεται σταθμευμένη μπροστά από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους περίπου δύο μήνες. Γυναίκες της περιοχής μας […]