22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την άμεση επαναλειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης ζητά ο Τάσος Λάμπρου

Επανερχόμαστε στο θέμα της επαναλειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης, μετά την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά σας σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτηση που σας καταθέσαμε και την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού (Τ/Ε) με σύμβαση ορισμένου χρόνου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου.
Επειδή αυτή η διαδικασία θα έχει ακόμη μια σημαντική καθυστέρηση, μετά από τρεις εβδομάδες που ήδη η υπηρεσία δόμησης δεν λειτουργεί, κρίνεται αναγκαίο να βρούμε μια αναγκαία άμεση λύση.

Η υπηρεσία δόμησης πρέπει να ξαναλειτουργήσει «αύριο», άρα μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υφιστάμενο επιστημονικό-τεχνικό προσωπικό του δήμου μας, και παράλληλα να τοποθετηθεί συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας με ανάληψη συγκεκριμένων απλών, υπηρεσιακών αρμοδιοτήτων για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το απαραίτητο προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης.

Η αναπλήρωση θέσεων και η συνεχιζόμενη λειτουργία των υπηρεσιών είναι το βασικό στοιχείο της Δημόσιας και Δημοτικής διοίκησης. Δεν είναι λογικό, οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι κλειστές και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δημότες, οι κάτοικοι, οι πολίτες.

Με εκτίμηση
Τάσος Λάμπρου Δημοτικός Σύμβουλος-Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Περισσότερα Άρθρα

«Όλη η Πελοπόννησος μια χορωδία για τον Μίκη και την Ελλάδα»

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Επέτειο των 200 χρόνων της Εθνικής Παλιγγενεσίας, και υπό την αιγίδα της Α.Ε. Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τίμησε  την Κυριακή (26/9/2021), στην πλατεία Άρεως, τον «Αρχάγγελο της Ρωμιοσύνης» Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζοντας το Συμφωνικό και Χορωδιακό έργο: «Όλη η Πελοπόννησος μια χορωδία για τον Μίκη &την […]

Συλλήψεις στην Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (18.10.2021) το απόγευμα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ασφάλειας Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 39χρονος διέμενε παράνομα στη Χώρα. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά […]