19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Διομήδης Άργους νίκησε με σκορ 29-28, αλλά η Δράμα προκρίθηκε

Το είπαν και το έκαναν οι παίκτες του Διομήδη Άργους. Μπήκαν και πάλεψαν απέναντι στη Δράμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, από το πρώτο δευτερόλεπτο έτοιμοι να τα δώσουν όλα και αυτό ακριβώς έκαναν.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο «εμφύλιος» μεταξύ της Δράμας και του Διομήδη για το European Cup στο χάντμπολ.

H ομάδα του Άργους πήρε τη νίκη με σκορ 29-28, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 26-30 του πρώτου αγώνα, με την Δράμα να προκρίνεται στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.
Ο Διομήδης είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την διαφορά που χρειαζόταν για να πάει στην επόμενη φάση.

Πήρε προβάδισμα 28-26 στο 58’ με την Δράμα να παίζει με τον χρόνο και να μειώνει σε 27-28, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία στο ίδιο λεπτό σε κενή εστία. Ο Διομήδης σκόραρε στο 1:10 και προηγήθηκε με 29-27, αλλά ο χρόνος που είχε δεν ήταν αρκετός για να βρει άλλα δύο τέρματα και να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αντίθετα η Δράμα σκόραρε 30’’ πριν το τέλος και είναι αυτή που συνεχίζει στην Ευρώπη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Νίκολιτς με 9 γκολ, ενώ άλλα τόσα είχε ο Μάλλιος για τον Διομήδη.


ΔΡΑΜΑ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ 28-29

ΔΡΑΜΑ: Τοζακίδης, Νίκολιτς 9, Τόσκας 6, Μπουγκαρίνοβιτς 4, Σίνα 4, Καφαντάρης 3, Παπαδόπουλος 2, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Τορνικίδης, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Κρανιώτης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Τσερνικάου, Μάλλιος 9, Τζίμπουλας 7, Σεβέλεφ 3, Μούγιτς 4, Μούιτς 3, Αναγνωστόπουλος 1, Μάνθος 2, Ζιβάνια, Τσέζοβιτς, Χιόνης, Κωστούλας, Σαϊτιρλής, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Ολιβέιρα.

Περισσότερα Άρθρα

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Δυναμική εκπροσώπηση στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών

Δυναμική εκπροσώπηση είχε ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών που έγιναν στην Αμαλιάδα! Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με τη συμμετοχή 6 αθλητών του δείχνει πως και η κολύμβηση πλέον έχει μπει στο σωστό μονοπάτι και με τη σωστή δουλειά να συνεχίζετε να πάει μόνο καλύτερα! Με 2 […]

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες της 3ης Αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία Αργολίδας

3η Αγωνιστική Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής, Βοηθοί Διαιτητή Αποτέλεσμα ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΟΛΟΥ Τετάρτη 11/10/23 16:00 Καπετάνιος Εμ. Π., Αργυρόπουλος Α., Ορφανός Β. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΙΒΕΡΙΟΥ Τετάρτη 11/10/23 16:00 Τριανταφύλλου Ρ., Αργύρης Ι., Μπούκουρα Μ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ ΓΑΛΑΤΑ Τετάρτη 11/10/23 16:00 Μαρινόπουλος Π., Θεοδώρου Α., Τσάμης Μ. […]