18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μνημόσυνο Ευεργετών Δήμου Ναυπλιέων

Αύριο Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί πάνδημο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά για μια ακόμη χρονιά τη μνήμη και την αγαθοεργία, την ευεργεσία, αλλά και την προσφορά των δωρητών του οι οποίοι ήταν και είναι τα ξεχωριστά και φωτισμένα εκείνα πρόσωπα, τα οποία διαθέτοντας μεγάλη ή μικρή οικονομική ευμάρεια, συνέδραμαν το δήμο, ώστε να ανταποκριθεί με τη σειρά του στις πολλές και ποικίλες ανάγκες των δημοτών του.
Οι Ευεργέτες – Δωρητές είναι: Χάρολντ Μακ. Γκάσκιν, Άννα και Ιωάννης Ιατρού, Νικόλαος και Ευγενία Ιατρού, Τάκης Ιωαν. Καράπαυλος, Βασίλειος και Καίτη Κοντολέων, Δημήτριος Μανουσάκης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Μαρία Κων. Ράδου, Αναστάσιος Σταματιάδης, Ιωάννης και Ουρανία Σκούμπη.

Περισσότερα Άρθρα

Αποκαλυπτήρια μνημείου στο Άργος για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα, τη γενοκτονία των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδήλωση αποκαλυπτηρίων μνημείου στο Άργος, αφιερωμένου στους Έλληνες θύματα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, της γενοκτονίας των Ποντίων και της Μικρασιατικής Καταστροφής  Τον Σεπτέμβριο του 2015, 67 χρόνια μετά την υιοθέτηση της Σύμβασης και την επίσημη «εισαγωγή» του όρου «γενοκτονία»,  η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε την 9η Δεκεμβρίου κάθε έτους ως Παγκόσμια  Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας […]

Κώστας Τζιούμης: «Αλλάζει ριζικά η εικόνα της πλατείας και του κέντρου της πόλης μας»

Στις 7.00 το πρωί της Κυριακής (6/2/2022) ξεκίνησε η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οποίες αφορούν την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Βασιλείου. Το μέτρο εφαρμόστηκε σήμερα διότι η κυκλοφορία δεν είναι αυξημένη και είναι πιο εύκολο για τους πολίτες να αρχίσουν να συνηθίζουν τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Από την κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος Τρίπολης […]