19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγρια καταδίωξη με έναν νεκρό στο Πέραμα – Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί

Άγρια καταδίωξη με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η αιματηρή καταδίωξη κατέληξε στο Πέραμα, αλλά είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τη λεωφόρο Θηβών και συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη λεωφόρο Θηβών, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες και επειδή το θεώρησαν ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει.

Εκείνος δεν υπάκουσε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη από τη Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στις οδούς Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, όπου και τελείωσε αιματηρά.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο, αλλά επιχείρησε ακόμη και να εμβολίσει τους αστυνομικούς, πέφτοντας πάνω σε μια μηχανή της ΔΙΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου και λίγο μετά να υποκύψει στα τραύματά του.

Ένα δεύτερο άτομο τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Τέλος, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (24.2.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 20, 22, 23 […]

Στην Καλαμάτα από την Ολλανδία ο Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας κρατείται εδώ και λίγες ώρες ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του που βρέθηκε θαμμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού του στην Κυπαρισσία. Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης από την Ολλανδία, σε εκτέλεση του εκδοθέντος Διεθνούς Εντάλματος σύλληψης σε […]