19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το βράδυ, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ναρκωτικά.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης με υπολογιστή Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 18.10.2021, στη Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, 19χρονης και 21χρονου, για απάτη με υπολογιστή.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης (φούντα-κλώνοι), συνολικού βάρους -41,5- γραμμαρίων, δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -110- εκατοστών, περίπου, -5- τσιγαριλίκια και -50- σπόροι κάνναβης, αντίστοιχα, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και τμήμα κιονίσκου, το οποίο εμπίπτει στη νομοθεσία περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν -1- κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -160- ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων, αντίστοιχα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 27χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (19.10.2021) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ένας χώρος προσφοράς στους συνανθρώπους μας, από τους εθελοντές

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ : Είναι οι άνθρωποι που συνδράμουν το συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη. Είναι οι άνθρωποι που η προσφορά τους είναι βάλσαμο στις πληγωμένες ψυχές όσων ζητούν βοήθεια. Η ανταμοιβή τους για την προσφορά και την συνδρομή τους είναι ένα χαμόγελο ικανοποίησης ή ένα «ευχαριστώ» από όσους την δέχονται. Τέτοιους ανθρώπους συναντούμε στο Συσσίτιο της […]

Σύσκεψη για τεχνικά ζητήματα υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σύσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εχθές, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων. Στην εν λόγω σύσκεψη, εξετάστηκε η προετοιμασία που ήδη συντελείται ως προς την σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας για το 2023. Επιπλέον, ο περιφερειάρχης κάλεσε τις υπηρεσίες να […]