6 °C Argos, GR
16 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Η Δευτέρα έχει δύο πολύ σηµαντικά πλανητικά φαινόµενα, ο Δίας και ο Ερµής σταµατούν την φαινοµενικά ανάδροµη πορεία τους και σταδιακά όλοι θα είναι πιο συνειδητοποιηµένοι στο τι θέλουν και πώς να το πετύχουν. Η στασιµότητα, οι καθυστερήσεις και τα µπερδέµατα θα δώσουν τη θέση τους στη δράση και την ταχύτητα. Η Σελήνη στον ορµητικό Κριό από τη 1:04 το µεσηµέρι δίνει ένταση στη δράση και ορµή στα συναισθήµατα, προετοιµά­ζοντας την εκρηκτική Πανσέληνο της Τετάρτης.

ΚΡΙΟΣ
Έτοιµοι για όλα!
Η Δευτέρα είναι η µέρα που όλα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και να προχωράνε µετά από πολύ καιρό καθυστερήσεων, παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας. Ετοιµαστείτε, λοιπόν, να πάρετε τη ρεβάνς!

ΖΥΓΟΣ
Διεκδικείτε αυτό που επιθυµείτε.
Από σήµερα συνειδητοποιείτε τι θέλετε και διεκδικείτε µια σηµαντική συνεργασία ή σχέση. Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες, η γοητεία και η δηµιουργικότητά σας απελευθερώνονται και πετυχαίνετε το στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελπίδες στην εργασία
Οι στόχοι σας κυρίως στον τοµέα της καριέρας, της καταξίωσης και της φήµης προχωράνε. Η καθηµερινότητα, οι υποχρεώσεις, οι εργασιακές σχέσεις και ό,τι καθυστερούσε ή σας άγχωνε αρχίζει από σήμερα να ξεκαθαρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελµατικές διεκδικήσεις.
Κρατήστε µε προσοχή ένα µυστικό σας. Το παρασκήνιο είναι ισχυρό, αλλά θα αποκαλυφθεί. Διεκδικείτε εργασιακά και εξισορροπείτε τις σχέσεις σας. Δίνετε αγώνες, αλλά κρατήστε τις ισορροπίες. Διώξτε την ένταση κάνοντας σπορ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξαναβρίσκετε την ενέργειά σας.
Επιτέλους, ο Ερμής από σήμερα σταματάει την ανάδρομη πορεία του και εσείς ξαναβρίσκετε σταδιακά τη δύναμή σας για δημιουργία, φλερτ και επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καλή σας τύχη επιστρέφει!
Ο Δίας από σήμερα απελευθερώνει τη θετική του ενέργεια σε κάθε μορφή επικοινωνίας και συνάντησης. Συζητήσεις, διαδρομές και ταξίδια κρύβουν ευκαιρίες. Συμφωνίες θα έχουν επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκετε λύσεις µε προσπάθεια.
Ξεκαθαρίζουν σταδιακά όσα σας προβληµατίζουν. Πρέπει να βρείτε µια συµβιβαστική λύση σε µια οικονοµική υπόθεση. Κρατήστε ισορροπία µε συνεργάτες και σηµαντικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ
Επιστρέφετε δυναµικά!
Από το µεσηµέρι η Σελήνη σάς ευνοεί σε µελλοντικά και σηµαντικά σχέδιά σας. Στοχεύστε ψηλά, επικοινωνήστε, κοιτάξτε πιο µακριά και θα βρείτε τις κατάλληλες ευκαιρίες και λύσεις ακόµα και για µακροχρόνια προβλήµατα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικονοµικά και επαγγελµατικά ξε­καθαρίσµατα.
Πρέπει να αναζητήσετε µια συµβιβα­στική λύση ανάµεσα σε οικονοµικές επιδιώξεις σας και να συνειδητοποι­ήσετε όσα φοβάστε. Σταδιακά όλα θα ξεκαθαρίσουν, ακόµα και επαγγελµατι­κά θέµατα που καθυστερούσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πετυχαίνετε συµφωνίες µε τη λογική.
Οικονοµικές υποθέσεις προχωράνε και µάλιστα θα βρείτε λύσεις και επιπλέον έσοδα. Θα συµφωνήσετε µε σηµαντικό άνθρωπο στη ζωή σας και θα λύσετε θέ­µατα µε το σπίτι και την οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές συζητήσεις και µηνύµατα.
Το πρωί προσέξτε οικονοµικές υποθέ­σεις. Από το µεσηµέρι όµως, πετυχαίνε­τε το στόχο σας. Διακρίνετε τα όνειρα που µπορείτε να πετύχετε πάντα µαζί µε τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ
Χρειάζεται τόλµη και ισορροπία.
Σταδιακά αφυπνίζεστε, συνειδητοποιεί­τε τι συµβαίνει επαγγελµατικά και στον κοινωνικό σας κύκλο. Στηριχτείτε στα ταλέντα και τις ικανότητες που κρύβατε και σταµατήστε να αντιδράτε παρορµη­τικά, ακόµα και στα οικονοµικά σας.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου

Στις 22/08 θα συντελεστεί η Πανσέληνος του Αυγούστου, στον ζωδιακό άξονα Υδροχόου – Λέοντος. Ευκαιρίες και λύσεις όλων των ειδών θα κάνουν την εμφάνισή τους. Επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές υποθέσεις, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, θα λήξουν υπέρ του κοινού καλού των εμπλεκομένων.  ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μυστικά Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μια σειρά από ευχάριστα γεγονότα θα ενεργοποιηθούν από το επόμενο διάστημα, που θα σας βάλουν σε διαδικασίες για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Κάντε μια παραπάνω προσπάθεια και αποκλείστε από τη ζωή σας άτομα […]

Follow by Email