20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Παπανδρέου – Χρηστίδη

Σε τροχιά εσωκομματικών «ζυμώσεων» εισήλθε για τα καλά πλέον το Κίνημα Αλλαγής, μετά και την προχθεσινή ηχηρή παρέμβαση που πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στις διεργασίες του κόμματος, στον απόηχο των ανακοινώσεων για τις έξι υποψηφιότητες αναφορικά με την προεδρία της παράταξης.

Όπως μετέδωσε από το Σάββατο το CNN Greece, o κ. Παπανδρέου ξεκίνησε ήδη έναν κύκλο επαφών με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, αφού προηγουμένως ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά για τις κινήσεις του αυτές.

Ειδικότερα, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη στον οποίο εξέφρασε την ανησυχία του για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο κόμμα και προέταξε την ανάγκη διασφάλισης της ενότητας.

Σήμερα, συναντήθηκε  στη Βουλή με τον υποψήφιο για την προεδρία, Παύλο Χρηστίδη, ενώ παράλληλα, επικοινώνησε με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βασίλη Κεγκέρογλου που βρίσκεται στην Κρήτη.

Ανάλογες επικοινωνίες και συναντήσεις θα έχει με όλους τους υποψηφίους, όπως προανήγγειλε στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά τη συνάντηση με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης δήλωσε:

“Είναι πάντα χαρά μου να ανταλλάσσω απόψεις με τον Γιώργο Παπανδρέου, είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση.”

Περισσότερα Άρθρα

Ελλείψεις  στα φάρμακα: Η δημόσια υγεία σε (μία ακόμα) κρίση

Του Ανδρέα Πουλά – Βουλευτή Ν.Αργολίδας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ήταν αναμενόμενη η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων, ως παγκόσμιο και συγκυριακό φαινόμενο, οφειλόμενο αφενός σε ελλείψεις στις πρώτες ύλες και αφετέρου στις παράλληλες εξαγωγές. Κατά την προσφιλή της τακτική πετάει το μπαλάκι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητώντας να λάβει […]

Αγορά οχημάτων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την Αστυνομία

Απόφαση για την εκταμίευση 150.000 ευρώ προκειμένου να διατεθούν για την αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου 7 οχημάτων 4×4 υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.   Η απόφαση θα τεθεί προς έγκριση στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Τα εν λόγω οχήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.