18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ναυπλίου – “Γέφυρες” η ταινία «Σκιών Μνήμες»

H ταινία «Σκιών Μνήμες» επιλέχθηκε επίσημα να συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ναυπλίου – “Γέφυρες” που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου 2021.
Στην σκηνοθεσία και τη συγγραφή είναι ο Σταύρος Σπυράκης, στην παραγωγή η Ευγενία Κλαδιά, στην κινηματογραφία ο Πάνος Μαυράκης, στα φωνητικά η Θάλεια Χατζηδαμιανού.

Στην επιμέλεια των σκηνικών, κουστουμιών και στο μακιγιάζ η Ευγενία Κλαδιά.

Cast ηθοποιών:
Αϊβαλιώτης Ευάγγελος, Βασιλικός Μηνάς, Βαβυλουσάκης Κωνσταντίνος, Γιακούμας Νίκος, Αϊβαλιώτη Αλεξάνδρα, Γεωργαρούδη Αργυρώ, Γεωργαντή Μαίρη, Θλιβίτη Φωτεινή, Χατζηδαμιανού Θάλεια, Καμπούρη Σοφία, Μπουκουμάνη Αναστασία, Νούσια Μαρία, Ευαγγελία Λεβίδη.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στο Δήμο Ναυπλιέων για τη διάβρωση των ακτών

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος υποδέχτηκε στο Ναύπλιο τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά. Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος επισκέφθηκε το Δήμο Ναυπλιέων για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών σε Ίρια, Πλάκα Δρεπάνου και Τολό, το οποίο και απειλεί το παραλιακό μέτωπο του Δήμου, μετά από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού. Διενεργήθηκε […]

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ 2021: Πανσέληνος με ρεμπέτικους ήχους, σήμερα, στην Καρυά

Ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας να επισκεφτείτε την Καρυά. Όμως ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Το Αρτεμήσιο” σας δίνει δυο ακόμα κίνητρα για να την επισκεφθείτε. Σήμερα Κυριακή 22 Αυγούστου, και ώρα 21.00 θα απολαύσετε την αυγουστιάτικη πανσέληνο με ρεμπέτικους ήχους από τον Γιώργο Γαλάνη (μπουζούκι), την Δέσποινας Ζαραφιάδη (φωνή, κιθάρα) & τον Βαγγέλη Κιντή (φωνή, […]