18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Μειωμένες οι εγγραφές στα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εσωκομματικών εκλογών

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Με μειωμένη συμμετοχή που φτάνει στην Αργολίδα το 50% περίπου σε σχέση με το 2018, έληξε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15/10, η προθεσμία εγγραφής στα μητρώα της Νέας Δημοκρατίας για την απόκτηση δικαιώματος ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Ο αριθμός των 2.469 μελών, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώνει μεν το ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο, για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά προκαλεί και ανησυχία καθώς πρόκειται για μείωση της τάξης του 50% των συμμετεχόντων στην διαδικασία.

Στις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το 2018 στην Αργολίδα οι εγγεγραμμένοι ανήλθαν στους 4.265 στους καταλόγους της ΝΔ .

Στις εκλογές στις 24 Οκτωβρίου του 2021 τα εγγεγραμμένα μέλη που θα συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου αριθμούν 2.469.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας ανά Τοπική Οργάνωση στην Αργολίδα τα μέλη που εγγράφηκαν είναι, στο Ναύπλιο 1203, στο Άργος 948, στην Ερμιονίδα 199 και στην Επίδαυρο 119.

Περισσότερα Άρθρα

Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Άργους

Στο Νοσοκομείο Άργους περιόδευσε το πρωί της Πέμπτης 15/6, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μπαβέλλα Βασίλη, γιατρό, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν για άλλη μια φορά τα πολλά και άλυτα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Υγείας, στο νομό, σε μια περιοχή με τεράστιες ανάγκες,  που έχει αφεθεί «στη […]

Δεν θα παραστεί η κυβέρνηση στην δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου

«Η κυβέρνηση ανταποκρινόμενη στο υπεύθυνο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου για την αποφυγή μαζικών συναθροίσεων, ανακοινώνει ότι ο πρωθυπουργός και τα μέλη της δεν θα παραστούν στη Δοξολογία για την Εθνική μας Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Φέτος, ας πούμε ΟΧΙ και στον κορονοϊό» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος […]