20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο χάντμπολ: Πέθανε ο 19χρονος Ακύλας Ζαχαριάδης

Θλίψη στον κόσμο του χάντμπολ προκάλεσε ο θάνατος του 19χρονου Ακύλα Ζαχαριάδη. Ο αθλητής της Δόξας Βύρωνα υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία περίπου ενός μήνα. Ο εκλιπών είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που είχε γίνει στην οδό Λαυρίου τον Σεπτέμβριο.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αθλητή της Δόξας Βύρωνα Ακύλα Ζαχαριάδη. Ο Ακύλας που σε λίγες ημέρες (25/10) θα γιόρταζε τα 19α γενέθλια του, έφυγε από την ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη ενός μήνα που έδωσε στο νοσοκομείο, συνέπεια του τροχαίου δυστυχήματος στην οδό Λαυρίου στις 12 Σεπτεμβρίου που κόστισε την ζωή σε ένα ακόμη παιδί 19 ετών.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του και την Δόξα Βύρωνα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 12:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου».

 

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: «Κρύβεται ο Γ. Σταθάκης για τα χρέη ΤΟΕΒ Ιρίων – Ασίνης – Δρεπάνου»

Δεν θα απαντήσει σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Γ. Σταθάκης στην Επίκαιρη Ερώτηση του Γ. Μανιάτη, για διακανονισμό χρεών των ΤΟΕΒ Ιρίων-Ασίνης-Δρεπάνου, όπως είχε προγραμματιστεί από τις υπηρεσίες της Βουλής. Ο κ. Σταθάκης επικαλέστηκε «κώλυμα»!!! Ο Γ. Μανιάτης επιμένει, επανακαταθέτοντας την ίδια ερώτηση, ώστε να συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ακολουθεί […]

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (19.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (19.4.2021) το […]