19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ: Σύσκεψη αντιδημάρχων λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας που θα πλήξει την χώρα τις επόμενες ώρες

Σύσκεψη αντιδημάρχων λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας που θα πλήξει την χώρα τις επόμενες ώρες»

Έκτακτη σύσκεψη αντιδημάρχων του Δήμου Άργους Μυκηνών  πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14/10, στο Δημαρχείο του Άργους για την διασφάλιση του καλύτερου συντονισμού όλων των υπηρεσιών του Δήμου για την  αντιμετώπιση κινδύνων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας τις επόμενες ώρες. Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει για σήμερα  Πέμπτη 14/10  και αύριο Παρασκευή 15/10 νέα κακοκαιρία στη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια των φαινομένων από ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ.Χρήστος Πετσέλης, ο αντιδήμαρχος  λειτουργίας του Τμήματος Αποκομιδής Απορριμμάτων της Δ/νσης Δόμησης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων καθαριότητας, σχεδιασμού, συντονισμού και εποπτείας καθαριότητας και ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Οικονόμου, η αντιδήμαρχος Λειτουργίας και κίνησης μηχανημάτων έργου, διαχείρισης, κίνησης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου πλην αυτών της καθαριότητας, διαχείρισης – οργάνωσης, καθημερινής εποπτείας των εργαζομένων γενικών καθηκόντων κ. Σπυριδούλα Σπανού, ο Αντιδήμαρχος εποπτείας ανθρώπινου δυναμικού κ. Βασίλης Τάγκαλης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Πέτρος Διολίτσης όπου και συντόνισαν τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή για το επόμενο 24ωρο.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για το συνέδριο της ΚΕΔΕ όπου είναι και ομιλητής είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και την πολιτική προστασία.

Περισσότερα Άρθρα

Η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» από το Άργος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το […]

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο στην τοποθέτηση για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το 2022 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών λόγω της αύξησης τόσο του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων όσο και του κόστους ενέργειας που […]