12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σημείωμα απογοητευμένου κλέφτη: Τι κλειδώνετε εφόσον δεν έχετε λεφτά;

Τη δυσφορία του έδειξε ένας διαρρήκτης στην Ινδία, όταν μπήκε σε σπίτι κυβερνητικού αξιωματούχου στην επαρχία Ντεβάς του Μαντιά Πραντές και διαπίστωσε πως δεν είχε ούτε αρκετά μετρητά αλλά ούτε και πολύτιμα αντικείμενα.

Αφού άρπαξε ό,τι βρήκε, φεύγοντας άφησε ένα χαρτί που έγραφε «γιατί κλειδώνετε το σπίτι εφόσον δεν έχετε λεφτά μέσα;».

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές περίπου 30.000 ινδικά ρούπια και κάποια κοσμήματα, κλάπηκαν από την κατοικία. Το θύμα της διάρρηξης κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν επέστρεψε σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο κλέφτης χρησιμοποίησε το σημειωματάριο του αξιωματούχου και το στυλό του. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Δείτε παρακάτω ένα αντίγραφο του σημειώματος που κυκλοφόρησε στα social media

 

Περισσότερα Άρθρα

Η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα στις 28 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Retro, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝ. ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης, οι […]

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 11πμ, στο αναψυκτήριο του κολυμβητηρίου Ναυπλίου.