17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νεκρός 22χρονος από το Αίγιο σε τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας

Τραγωδία στην άσφαλτο. Ένας 22χρονος από το Αίγιο έχασε τη ζωή του στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της αερογέφυρας κοντά στο Καινούριο.

Πρόκειται για τον Σάκη Αυγέρο, 22 ετών από το Αίγιο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, χτυπώντας στις προστατευτικές μπάρες.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα στο ύψος του 182ου χλμ.  Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το αυτοκίνητο και στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συγκεκριμένη στροφή, όπως λένε οδηγοί που χρησιμοποιούν τον παράδρομο, είναι πολύ επικίνδυνη και έχουν γίνει πολλά τροχαία.

Προανάκριση για τα αίτια που του τραγικού δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Πληροφορίες από pelop.gr, lamiareport.gr

Περισσότερα Άρθρα

Έκρηξη από γκαζάκια, που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι, σημειώθηκε απόψε στην είσοδο σπιτιού πολιτικού στελέχους στο ‘Ιλιον.!

Έκρηξη από γκαζάκια, που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι, σημειώθηκε απόψε στην είσοδο σπιτιού στο Ίλιον του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου στο ‘Ίλιον, κ. Μαυροειδάκου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στις 18:30 και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας και σε ένα σταθμευμένο ΙΧ. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. […]

Ευχαριστίες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στον Δημήτρη Κωστούρο

  Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ευχόμενη καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κύριο Δημήτρη ΚΩΣΤΟΥΡΟ, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και ανταποκρίνεται στις χορηγίες που αιτείται […]