13 °C Argos, GR
3 Φεβρουαρίου 2023

Θεατρική Ομάδα Τρίπολης: «Βαριέμαι»

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, ετοίμασε και παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Βαριέμαι» του βραβευμένου Αργεντινού συγγραφέα Ρικάρντο Ταλεσνίκ.

Μια σατιρική κωμωδία, για την ανάγκη του ανθρώπου να νιώθει ζωντανός μέσα σε μια απάνθρωπη καθημερινότητα.
Ο Νέστορας Βινιάλε, είναι ένας υποδειγματικός υπάλληλος μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Βυθισμένος σε μια σκληρή ρουτίνα, ένα πρωί αποφασίζει να μην πάει στη δουλειά του επειδή απλώς… βαριέται. Η στάση του αυτή παίρνει, όμως, διαστάσεις που ούτε ο ίδιος θα μπορούσε να φανταστεί…

“Βαριέμαι” του Ρικάρντο Tαλεσνίκ

Μαλλιαροπούλειον Θέατρον

11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Οκτωβρίου στις 21:15

Παίζουν (αλφαβητικά): Αγγελάκος Γιάννης, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Γεωργουδιός Τάσος, Καραθανάση Όλγα – Παναγιώτα, Μαυραϊδοπούλου Βάλια, Ρουσάλη Μεταξία.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Σκιντζής
Σκηνογραφία: Βαγγέλης Κασσαβέτης
Φωτισμοί: Γιώργος Κωτσιόπουλος
Κοστούμια: Εύα Γαλανιάδη
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ηλιόπουλος

* * *

– Εισιτήρια –
Γενική είσοδος 10€, για την ενίσχυση του σωματείου.
Εισιτήρια θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με προπώληση ως εξής:
1) Μέσω του δικτύου πώλησης Viva.gr πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.viva.gr/…/theater/varieme-rikarnto-talesnik/
2) Στο φουαγιέ του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή 17/10/2021, 11:00 – 14:00 το πρωί και 17:00 – 19:30 το απόγευμα.

Προσοχή: Κατά τις μέρες των παραστάσεων, η ηλεκτρονική προπώληση για την κάθε παράσταση θα ολοκληρώνεται στις 20:00 της ίδιας μέρας, ενώ η προπώληση από το φουαγιέ του θεάτρου θα σταματά ΑΥΣΤΗΡΑ στις 19:30 για την αποφυγή συνωστισμού.
Λόγω του ηλεκτρονικού τρόπου έκδοσης των εισιτηρίων, δεν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης θέσεων άνευ πληρωμής, αλλαγής θέσεων ή ημερομηνίας, ούτε ακύρωσης θέσεων και επιστροφής χρημάτων.

* * *

– Κορονοϊός –
Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς της Covid-19 σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1) Το θέατρο θα λειτουργήσει ως μικτός χώρος, στο 50% της συνολικής του χωρητικότητας.

2) Η είσοδος στο θέατρο για όλους τους θεατές άνω των 12 ετών, θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ επίδειξης κατά την είσοδο:
α. Έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
β. Έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή
γ. Αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της παράστασης.
Συνοδευτικά προς τα παραπάνω, ο κάθε θεατής θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

3) Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών, μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά προς τα όσα αναφέρονται στο (2), δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

4) Σε θεατές που θα έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους, αλλά δε θα έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, δε θα επιτραπεί η είσοδος στο θέατρο.

5) Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρησή τους, και σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

6) Οι θεατές οφείλουν να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον 45’ πριν την έναρξη της παράστασης, για να διεξάγονται ομαλά οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και να αποφεύγεται ο συνωστισμός και τυχόν καθυστερήσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Ένα Βήμα Μπροστά στις 26 & 27 Ιουνίου στη Νέα Κίο

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου είναι οι πρωταγωνιστές μιας θεατρικής παράστασης αλλιώτικη απ΄τις άλλες και παρουσιάζουν την Ιστορία της πόλης τους σε έναν θεατρικό περίπατο. Ο περίπατος αυτός – η πορεία από δρώμενο σε δρώμενο, είναι μέρος μιας performance που συμμετέχουν όλοι – κοινό και πρωταγωνιστές. Αποτελεί ένα συμμετοχικό παραστατικό συμβάν. Σας προσκαλούμε να κάνετε […]

Στην Αρχιερατική Δοξολογία για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Άλωση της Τριπολιτσάς, σήμερα το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Τη Δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, ενώ παρέστησαν ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο πρώην Υφυπουργός […]