19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με κορονοϊό ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας, Χαράλαμπος Τετράδης

Με την παρακάτω ανακοίνωση ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Μπάμπης Τετράδης ενημερώνει για την νόσησή του από κορονοιό:

Καλημέρα!!!
Από χθες είμαι σε δεκαήμερη καραντίνα στο σπίτι μου μετά τη διάγνωση ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.
Παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος από 15-02-2021 και λαμβάνω όλα τα μέτρα προστασίας άγνωστο πώς μολύνθηκα.
Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας είναι ότι τόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου, οι στενοί μου συνεργάτες, όσο και όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου το τελευταίο πενθήμερο, εφόσον είναι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν και απλά να κάνουν προληπτικά ένα rapid-test αν έχουν κάποιο σύμπτωμα.
Επειδή λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας έρχομαι αναγκαστικά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους θεώρησα υποχρέωση μου να σας ενημερώσω.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του ΤΕΠ του ΓΝ Κορίνθου για το ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, τον Πρόεδρο του νοσοκομείου Γρήγορη Καρπούζη τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Κώστα Μπάρλα και τον Επιμελητή γιατρό Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Διευρύνεται το ωράριο τροφοδοσίας για τα σούπερ μάρκετ

Ο κορονοϊός “χτυπά” και την αγορά και οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ζητούν μέτρα! Πιο συγκεκριμένα, ζήτησαν τη δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου για την τροφοδοσία των καταστημάτων. Επίσης έθεσαν ζητήματα σχετικά με την ομαλή λειτουργία της αγοράς, στη σύσκεψη που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση και […]

Επικίνδυνοι όσοι επενδύουν τις ιδεοληψίες με θρησκευτικό μανδύα

Του Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου Υπάρχουν θρησκευτικές σέκτες, με μανδύα χριστιανικό, οι οποίες παρερμηνεύοντας τη Βίβλο, υποστηρίζουν θέσεις επικίνδυνες για την ανθρώπινη ζωή. Κατά καιρούς ακούμε για την άρνηση οπαδών κάποιας σέκτας, για μετάγγιση αίματος σε ασθενή. Σε πολλούς η απάνθρωπη αυτή απαίτηση δημιουργεί απορία. Γιατί π.χ. κάποιοι γονείς αρνούνται τη μετάγγιση αίματος και προτιμούν […]