19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Μεγαλόπολης | Προσφορά για τις ανάγκες της διαχείρισης αδέσποτων ζώων

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ευχαριστήρια Επιστολή

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί θερμά συμπολίτισσα του Δήμου μας για την ευγενική προσφορά, ενός πτυσσόμενου κλουβιού μεταφοράς ζώων συντροφιάς, για τις ανάγκες του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την προσφορά αυτή και αναγνωρίζουμε την συμβολή της, η οποία ενισχύει τις προσπάθειές που καταβάλουμε στον συγκεκριμένο τομέα, στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν κι άλλες, ανάλογες πράξεις οι οποίες βοηθούν και διευκολύνουν το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Τηλ. επικοινωνίας: 2791360231

Εκ του Δήμου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.  Άργους 

Το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Άργους, που εκλέχθηκε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 29ης Μαΐου 2022  μετά από έγκριση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ. για την συγκρότηση του σε Σώμα έχει ως ακολούθως :   ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Τριανταφύλλου Αναστασία     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μπουντούρη Ελένη     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :  Κυριακοπούλου Δήμητρα     ΤΑΜΙΑΣ […]

«Κολυμπάμε για τον αυτισμό» 26 & 27 Ιουνίου στο Οίτυλο της Μάνης

Το Oceanman αποτελεί παγκοσμίως την κορυφαία διεθνή διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας. Σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου και αύριο Κυριακή 27 στο πανέμορφο Οίτυλο της Μάνης, ύστερα από ένα χρόνο «απουσίας» ελέω της πανδημίας, το «Oceanman Greece» επιστρέφει για 4η φορά στη χώρα μας και υποδέχεται αθλητές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο εκ […]