13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών ο Οίακας Ναυπλίου

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου, τελικά δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Ο σύλλογος ενημέρωσε για την απόφαση του, και έπειτα από μια λαμπρή πορεία που τον έφερε να κατακτάει τρία πρωταθλήματα (Β’ Εθνική, Γ΄Εθνική, Ε.Σ.Κ.Α.Κ.) και να έχει μια διετία στην Α2 Ανδρών, αποφάσισε να αποσυρθεί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει.

Η ομάδα του Ναυπλίου αν και ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν, αγωνιζόμενη και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου αποκλείστηκε με «βαριά ήττα» από τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 55-102, οι ελάχιστοι οικονομικοί πόροι δεν την βοηθούν να ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

Μετά την αποχώρηση της ναυπλιώτικης ομάδας έμειναν 14 οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Α2 κατηγορία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α2 και η γυναικεία ομάδα του Οίακα.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (5.5.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του.

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού»

Την εξέλιξη των εργασιών πλήρους ανακατασκευής του Πνευματικού Κέντρου, επίβλεψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην τοπική κοινότητα Αθηναίου, την Πέμπτη (30/6/2022). Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των τσιμεντοστρώσεων, στο οδικό δίκτυο της περιοχής. Παρόντες επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Παπαδάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας […]