20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου: Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών

Κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου διοργανώνεται στην Ευρώπη η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών (EuroBirdwatch)

Οι Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου συμμετέχουν στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών και σας καλούν την Κυριακή 3/10/21 σε μια γνωριμία με τα πουλιά του υγρότοπου.

Ημερομηνία 3/10/21

Ώρα : 10.00 π.μ. – 12.00 μ

Τόπος συνάντησης : Παραλιακή Ναυπλίου -Νέας Κίου απέναντι από το Πυρηνελαιουργείο ΕΛΣΑΠ

Ελάτε να μιλήσουμε για την αξία του υγροτόπου μας,  να εντοπίσουμε προβλήματα και κινδύνους, αλλά και  να παρατηρήσουμε μαζί την ορνιθοπανίδα της περιοχής, σε μια περίοδο που τα πουλιά μεταναστεύουν από το βορρά προς το νότο, διαλέγοντας και τον δικό μας υγρότοπο για ενδιάμεση στάση.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας

Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου

www.argolisnature.gr

Περισσότερα Άρθρα

Σε πύρινο κλοιό παραμένει η Μεσσηνία

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται σήμερα για μια ακόμα ημέρα η Μεσσηνία, με το πιο επικίνδυνο από τα μέτωπα να συνεχίζει να καίει με αμείωτη ένταση περιοχές του δήμου Οιχαλίας στην Άνω Μεσσηνία. Δραματικές στιγμές έζησαν χθες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, οι κάτοικοι στο Καρνάσι όταν η πυρκαγιά μπήκε μέσα στο χωριό και άρχισε […]

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα, ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση του Έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών», προϋπολογισμού 261.930,28 €. Η σύμβαση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η επισκευή, συντήρηση και συμπλήρωση των οργάνων και του εξοπλισμού των παιδικών χαρών έχουν σκοπό την αναβάθμιση και την λειτουργική αποκατάσταση τμημάτων […]