19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του 40χρονου που κρεμάστηκε

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος του 40χρονου ο οποίος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του. Έμενε κοντά στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το flamis.gr, κατά την έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκε σημείωμα που είχε αφήσει, μέσω του οποίου έδινε οδηγίες για τα διαδικαστικά και τον τρόπο τέλεσης της ταφής του.

Σημειώνεται ότι τον 40χρονο βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του η μητέρα του, με την οποία διέμεναν μαζί.

Ο άνδρας που φέρεται, το τελευταίο διάστημα να είχε «βαρύνει», λόγω προβλημάτων προσωπικής φύσεως, εκμεταλλεύτηκε την απουσία της γυναίκας και αυτοκτόνησε.

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας…

Χθες, όποιος δεν ήξερε πόσο φαιδρή είναι η πολιτική σκηνή της χώρας, εύκολα νόμιζε πως αλλάξαμε πολίτευμα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τους μονάρχες με τις άμαξες και τα αδαμάντινα στέμματα στο κεφάλι. Βρήκε η αντιπολίτευση τον μυστικό σκοπό του πρωθυπουργικού ταξιδιού στη Σκωτία, βγήκε με πρωτοσέλιδα και ξύλινους τίτλους ότι πήγε να φέρει τον βασιλέα, […]

Κλιματική αλλαγή: Ο Μάιος του 2020 ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ

Ο Μάιος του 2020 ήταν ο πιο ζεστός που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία Κοπέρνικος για την κλιματική αλλαγή, η οποία υπογράμμισε ότι σημειώθηκαν θερμοκρασίες πολύ πάνω από το κανονικό, κυρίως στην Αρκτική. «Ο Μάιος του 2020 ήταν κατά 0,63 βαθμό Κελσίου θερμότερος από τον μέσο όρο του μήνα την […]