20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυάς «ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ»

Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου, σας καλούμε να έλθετε στις 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 10.30 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καρυάς σε τακτική Γεν. Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1α/ Διοικητικός Απολογισμός 2020,

β/ Οικονομικός Απολογισμός 2020,

γ/ Κριτική – Τοποθετήσεις μελών επί του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού,

δ/ Έγκριση Προϋπολογισμού χρήσης 2021,

ε/ Πρόγραμμα δράσης Διοικητικού Συμβουλίου 2021,

στ/ Ψηφοφορία για την έγκριση: Διοικητικού Απολογισμού 2020 και Οικονομικού Απολογισμού 2020.

2/ Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3/ Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Τα μέλη που θέλουν να βάλουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω όργανα του Σωματείου (Εφ. Επιτροπή, Διοικητικό Συμβούλιο, Ελ Επιτροπή) πρέπει να καταθέσουν υποψηφιότητες την 30-9-2021 (Ημέρα Πέμπτη) και ώρες 6-8 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καρυάς, στο Δ.Σ..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 3ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρα 10.30π.μ.: Κήρυξη εργασιών Γ.Σ.- Συζήτηση Θεμάτων Συνέλευσης

ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρα 11.30π.μ. :Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και ψήφιση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτ. Επιτροπής.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρα 15.00 μ.μ.: Λήξη μυστικής ψηφοφορίας και αρχαιρεσιών.

Για το Δ.Σ.

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: Έκθεση-γνωριμία με την Προεδρική Φρουρά

Ο Δήμος Ναυπλίου και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. θα φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εύζωνες / Οι φύλακες των αφανών» στην Αίθουσα Βουλευτικού, της καταξιωμένης φωτογράφου Δήμητρας Χατζηαδάμ. Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021 και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00. Η έκθεση έχει παρουσιαστεί ήδη σε 18 […]

Συναγερμός στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε ιδιοκτήτη καταστήματος επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα

Επίθεση με πυροβολισμούς σε κατάστημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κυπαρισσία και μετά από λεκτική διένεξη έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίστροφο) […]