20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ερμιονίδας: Ολοκληρώνονται οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο  Δήμος Ερμιονίδας ολοκληρώνει τις δράσεις του και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η να συμμετάσχει με αφορμή τις  “Ημέρες Ανοιχτών Αγροκτημάτων 2021” (Open Farm Days 21) , στην επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021  στις 10:15 π.μ. στο “GIAGIAS FAMILY FARM” της οικογένειας Νταουλιάρη στην περιοχή Βρέστιζα Κρανιδίου.

* Ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ. από το Άγαλμα της Μητέρας στο Κρανίδι.

*Η μετακίνηση θα γίνει με μέσο των συμμετεχόντων.

Ο Αντιδήμαρχος

Αριστείδης Α. Μπίμπας

 

Περισσότερα Άρθρα

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” μεγαλώνει και ισχυροποιείται!

ΜΑΖΙ  ΜΑΣ  και ο Δημήτριος Μπουρδέρης του Γεωργίου. Ο Δημήτρης είναι Δημόσιος Υπάλληλος στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος,  μαζί με την οικογένεια του. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Κουτρουφίνη και πατέρας μίας κόρης. Πήρε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” να αγωνιστεί μαζί μας για έναν  καλύτερο Δήμο Άργους Μυκηνών Καλό Αγώνα και με τη Νίκη!

Ο καιρός σήμερα – Νεφώσεις, βροχές, ομίχλη, άνοδος της θερμοκρασίας

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα. Άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, από τις μεσημεριανές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και από το απόγευμα […]