17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πυροβόλησαν και σκότωσαν γυναίκα στη μέση του δρόμου

Μία γυναίκα έπεσε νεκρή έπειτα από φονική επίθεση στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ροδίνι. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, άγνωστος δράστης πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε μία γυναίκα, περίπου 30 ετών, σε περιοχή στη Ρόδο.

Ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα και οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, που μίλησαν στη “Ροδιακή”, επεσήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, περίμενε λίγα μέτρα πιο μακριά από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Ρόδος - έγκλημα

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

Νεότερες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κρεμαστή, όπου ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Περισσότερα Άρθρα

Οι ΗΠΑ φλέγονται

Σε αναταραχή βρίσκονται οι ΗΠΑ μετά τον θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη από αστυνομικούς με τέσσερις ανθρώπους να έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους στις διαδηλώσεις. Το βράδυ της Κυριακής οι άνδρες της αστυνομίας έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους συμμετέχοντες σε διαδήλωση εναντίον της αστυνομικής βίας και του ρατσισμού […]

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές με τοπικές βροχές στα νότια, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης τις πρωινές ώρες στα ανατολικά, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά. Πιο αναλυτικά: Για σήμερα […]